Newyorkerbyheart

Kyllingefilet stegt med appelsinsaft og lækker salat………

13 november , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Salater - Tags: , , ,

Aftenens tallerken…………..

Den lækre salat…………

Kyllingefileterne steges i lidt olie og appelsinsaft……….

I aften fik vi disse utrolig lækre stykker kylling stegt i appesinsaft – det smagte HIMMELSK!!!! Dem skal I virkelig prøve at lave, fin i smagen og appelsinsaften karameliserer lidt pga. frugtsukkeret, virkelig lækkert. Salaten blev også rigtig god, selvom jeg nok tror, at jeg vil skære lidt ned på rødløget når jeg laver det igen. En halv rødløg, vil efter min ydmyge mening være mere passende 🙂
Opskrifterne er fra Søndagsavisen/Anne Larsen i denne uge. Jeg er ellers ikke så vild med Anne Larsen, jeg synes at hun er lige en tak for underlig. Det der med at skylle kødet under vand, for at skylle fedtet væk, der stod jeg altså af!!! Men hun har virkelig været heldig med denne opskrift 🙂

Kylling stegt med appelsinsaft og lækker salat, 4 pers.:
4 kyllingebrystfileter
god olivenolie
salt, friskkværnet peber
saften fra 1 appelsin
Salat:
1 salathoved – rød egeløv (jeg brugte nu en blanding af forskellige salater)
1 rødløg
1 mango
1 avocado
1 agurk
4 tomater (jeg brugte de små blomme tomater fra Netto, de smager så godt)
1 spsk. mørk balsamico (jeg brugte måske en anelse mere)
Tilbehør: kogte basmati ris eller groft brød (vi fik ciabattabrød med groft mel).
Gnid kyllingestykkerne med olie (jeg hældte nu bare lidt på panden) og krydr med salt og peber, brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, hæld appelsinsaften ved og lad stykkerne simre i ca. 7 minutter på hver side – eller til de er gennemstegte.
Anret salaten med skiver af rødløg, mango i tern, avocado, agurk (jeg fjernede kernerne først) og tomat både. Dryp salaten med balsamico.

Roasted chickenbreast with orange and salad, 4 servings:
4 chicken breast, no skin or bone
a little olive oil
juice from 1 orange
Salad:
mix of different salads
1 red onion
1 mango
1 avocado
1 cucumber
4 tomatoes
1 tbsp. dark balsamico
Serve with basmati rice or bread
Brush the chicken breast with oil (or put a little on a pan), season well with salt and pepper. Let them brown on both sides. Turn down the heat and add the fresh squeezed orange juice. Let them simmer for about 7 minutes on both sides – or until they are cooked through.
Wash the salads. Cut the onion in half rings. Dice the mango. Cut the cucumber, and avocado and tomatoes. Drizzle a little balsamico over and toss.

I aften kårer de den bedste danske fodboldspiller gennem tiderne og i mit hjerte er der ingen tvivl overhovedet: det kan KUN blive MICHAEL LAUDRUP. Der har ikke været noget – hverken før eller siden – som når ham til sokkeholderne (det ved i også hvis I har læst min blog før). Jeg synes ubetinget at MICHAEL LAUDRUP er gud – hverken mere eller mindre – den mand var fænomenal og vi savner ham stadig MEGET på det danske landshold. Godt at hans sønner bliver ældre og snart får alderen til at komme på landsholdet – det bliver glade dage 🙂

Bøger:
I går aftes blev jeg jo så færdig med Stieg Larssons “Pigen der legede med ild” og jeg kan sige, at det var åndeløs spænding til aller, aller sidste side!!! Jeg GLÆDER mig til den næste – som jo desværre er den sidste 🙁
Nu skal jeg til at læse Jo Nesbø’s “Kakkerlakkerne”. Jeg tror, at det er den første bog jeg skal læse af ham, så jeg er lidt spændt på hvad den byder. Såvidt jeg ved, er han nordmand………..men det skal han jo ikke klandres for *GG*

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!