Newyorkerbyheart

hakkebøf-tournedos …………og GLÆDELIG JUL…….

“Tournedos” klar til at komme på panden…..

Så steges de………….

……….og vupti, så er de færdige………

Aftenens tallerken…………

Prinsessen er blevet træt af julens “trængsel og alarm” og er gået i dynerne……….

Det er vist ved at være et par dage siden jeg sidst har blogget, jeg må indrømme at kræfterne har været lidt små her på det sidste. Nå, men i aften fik vi “tournedos” af hakket oksekød – dertil bagte kartofler (langtidsbagte), hvidløgs creme fraiche dressing og grønne bønner. Skøn og nem aftensmad – og ikke spor julet………

Hakkebøf – “tournedos”:
hakket oksefars
bacon i skiver
groft salt, friskkværnet peber
smør til stegning
Form kødet til små bøffer og hak dem let med en kniv. Vikl en skive bacon om og stik en tandstik i, så den bliver på plads. Krydr med salt og peber. Steg på panden i ca. 10 minutter pr. side. Server med tilbehør efter smag.

I dag er der blevet ryddet ud på bogreolen, kæresten “tvang” mig. Han syntes, at reolen var ved at være overbebyrdet af vægten af bøger, der lå på kryds og tværs. 4 fyldte kasse kom på loftet og så tog vi til den lokale antikvariat for at komme af med resten. Det resulterede i en tilgodeseddel på kr. 650,-. Jeg håber jo også, at der ligger et par bøger under træet til mig *S*.

Nå, jeg har vist ikke fået fortalt Jer, at vi har fået det endelig tilbud fra tømmeren (ang. vores hus-ombygningsprojekt) og det blev VÆSENTLIG dyrere end vi havde regnet med – æv!!! Så nu skal vi vist på husjagt alligevel……….

Nu vil jeg ønske Jer alle en rigtig hyggelig, glædelig og god jul – jeg håber, at I skal være sammen med jeres kære – og at I vil nyde og værdsætte samværet 🙂

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Dec 22, 2006
  10:33 pm

  Louise

  Glædelig jul til dig og kæresten også. Jeg er taget på landet hvor mine forældre bor, og her skal jeg så være i nogle dage. Der er meget at lave med mad, træpyntning, oprydning og lign, og allerede i dag er min bror og hans søn ankommet. Juleaften kommer min onkel, og 1. juledag skal jeg ud til kærestens familie, der tilfældigvis kun bor en 25 km fra mine forældre. Jeg regner med at være tilbage i byen igen omkring 2. juledag :o)
  Hvis jeg får tid kigger jeg lige ind her i morgen også.


 2. Dec 22, 2006
  10:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Bogsider!
  Mange tak og i ligemåde 🙂 Jeg håber, at I får en fantastisk jul – selvom jeg synes at det er svært at finde den rigtige “julestemning” (som jeg jo har svært ved at finde i forevejen), når der nærmest er “tropisk” varmt *S*.
  Det lyder som om, at du skal have en rigtig skøn og hyggelig familie jul.
  De juleligste hilsner
  Newyorkerbyheart


 3. Dec 24, 2006
  9:59 am

  Birgit

  Glædelig jul NY.

  Tak for din kanone side… De der hakke-tournedos skal da afprøves her mellem jule og nytår…

  I dag står på traditionel fattigmands jul, med flæskesteg i stedet for den fede and…

  Får vi billeder af jeres jule-bord?

  Knuz og varme julehilsninger
  Birgit

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!