Newyorkerbyheart

Hjemmelavet sushi……….

Først kommes ris på…………..

Så krabbekød (som ikke ligger under agurken) og så agurk………

Her med risen nedad, så nori-tang, marinerede tigerrejer, agurk og rød peber………..

Det endelige resultat………..

Lidt tættere på………….

I aften skulle jeg prøve at lave sushi for første gang. De blev ikke så pæne, men de smagte godt – hvilket kæresten også syntes!!!! Vi havde købt sådan et sushi kit fra Netto og det eneste vi skulle tilsætte var “fyldet”. Instruktionerne var nemme at følge, men jeg syntes at de var lidt svære at rulle, det skal vist lige prøves nogle gange inden det bliver rigtig godt……..

Jeg lavede med:
krabbekød fra dåse og agurk
marinerede tigerrejer (marinere i olivenolie, soya, hvidløg, friskrevet ingefær, citronsaft og lidt chiliflager), snack peber i strimler og agurk.
Der medfølger alt andet hvad der skal bruges: sushi-måtte, ris (som bare lige skal varmes og tilsættes vineddike), nori tang, soya (til at dyppe i), wasabi (til at komme i rullerne), syltet ingefær, pinde til at spise med og sesamfrø til at rulle i. Det er supernemt og i hvert fald ikke sidste gang vi køber sådan et kit. Jeg tror at den kostede kr. 25,- så det er jo billigt. Det dyreste er faktisk at købe tigerrejerne.
Jeg tror at jeg vil prøve om jeg kan få fat i de imiterede krabbestænger næste gang, jeg tror at de vil være gode i, men rejerne smagte altså også fantastisk i. Vi spiste de resterende rejer og agurkestænger, desuden lavede jeg nogle reje chips (se næste tråd). Der var mad nok til os to………..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Dec 15, 2006
  10:52 am

  Takashimaya

  Jeg laver ind i mellem sushi ruller med grapesaft-marineret tun, finthakket, rød chili og ristede mandelflager, og så dypper man sushien i grapesaft.

  Man kan også bare lave det som sashimi


 2. Dec 15, 2006
  4:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Mmmmm, det lyder rigtig lækkert. Tak for det gode råd 🙂

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!