Newyorkerbyheart

Koteletter i fad med grønsager og ris…………

Koteletterne brunes………

Grønsager svitses……….

Fløde og hakkede tomater hældes ved……….

Lige kommet ud af ovnen……..

Aftenens tallerken…….

I går aftes fik vi koteletter i fad med vilde ris til. Jeg har før postet en “koteletter i fad” opskrift, men da mine “koteletter i fad” retter aldrig er ens, så poster jeg en til. Jeg bruger altid hvad jeg lige har ved hånden…….

Koteletter i fad:
koteletter
1 ds. majs
4 gulerødder skåret i tynde skiver på skrå
250 g frisk champignon i skiver
1 løg, hakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 ds. hakket tomater
madlavningsfløde
salt, friskkværnet peber
tørret timian
paprika
Krydr koteletterne med salt, peber, tørret timian og paprika og brun dem i olie på panden. Læg dem i et ovnfast fad. Kom gulerødder på panden (tilsæt evt. lidt mere olie) og svits dem lidt. Tilsæt løg, hvidløg og champignon. Derefter majs, hakkede tomater, lidt madlavningsfløde, salt og friskkværnet peber. Hæld det over koteletterne og sæt det hele i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader. Server med vilde ris.

Så I julekoncerten på DR1 i går?? Jeg synes faktisk at det var et ok program – endelig – fra DR’s side. Det er jo ikke noget man sådan er super forvænt med – ja, egentlig ikke fra nogen kanaler – det er et sørgeligt udvalg!!! Nå, men jeg nød især Kate Melua som jeg synes er helt fantastisk. Jeg har hendes 2 cd’er og jeg synes at de er helt fantastiske, hun har en vidunderlig stemme. Så var der jo Il Divo!!!! Hvor er de utrolige, der er så gode – ser godt ud – og sikke stemmer. En koncert med dem står absolut på ønskelisten, kæresten kan dog ikke se noget godt ved dem……….

Bøger:
Jeg er startet på “Broklyn blues” af Colin Harrison – og den er som alle de andre Colin Harrison bøger – rigtig god. Han er altid værd at læse.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Dec 18, 2006
  3:29 pm

  Charlotte

  Hej med dig

  Jeg fandt lige en side som jeg tænkte ville interessere dig, hvis du da ikke allerede kender den. http://www.americana.dk

  Jeg er meget glad for din blog, og er jævnligt inde for at se om der er nye spændende opskrifter. Har bla. prøvet din pangasius med chili/lime, balsamicogulerødderne, New Orleans gulerodskagen, og så går jeg bare og venter på at det blir sommer, så jeg kan få prøvet din sticky chicken. Det hele er i hvert fald meget lækkert.

  Håber du kan bruge siden til noget, god jul, venlig hilsen Charlotte.


 2. Dec 18, 2006
  7:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!
  Tusinde tak for linket – jeg kender det godt – synes dog at de er for dyre 🙂 Det var dog sødt at dig at tænke på mig……

  Det er godt at høre at du har prøvet nogle af opskrifterne og synes godt om det…………og glæd dig til sommer og “sticky chicken”, det gør jeg også 🙂

  Rigtig god jul og godt nytår til dig også.
  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!