Newyorkerbyheart

Kylling i kokossauce m. grøn karry

Kylling og grønsager svitses……….

Kokosmælk, hakkede tomater og grøn karrypaste kommes ved……….

Aftenens tallerken……….

Efter gårsdagens store “mad-orgie” stod aftenens menu på kylling i sauce med kokosmælk og grøn karry, let og lækkert. Den er inspireret af en af læserne herinde – hendes opskrift foreskrev rød karrypaste og jeg har tilberedt det lidt anderledes…..

Vi havde en utrolig hyggelig aften i går i familiens skød. Maden var – som altid lækker – og mættede alt, alt for hurtigt!!! Vi fik en lækker and og flæskesteg, hjemmelavet rødkål, rødkålssalat, skøn sauce, brune kartofler, hvide kartofler, æbler med ribsgele, julekål (sønderjysk hvidkål) og forskellige “surt”. Til dessert, selvfølgelig Ris a la mande – og nej jeg fik ikke den lækre mandelgave, som var chokolade smørrepålæg fra Summerbird (den ville jeg ellers ikke have haft noget imod at vinde *S*).

Der var 1½ barn med i aftenens festligheder – vores søde lille niece på knap 5 år – og så hendes ufødte lillesøster som ser dagens lys omkring 1. marts (og vi glæder os til at se hende). Hun klarede det utrolig godt og var meget glad da julemanden viste sig med sin gavesæk. Hun er virkelig “julemands-troende” og var ude og se efter ham flere gange 🙂
Vi gav hende hendes første lille bærbare pc, hvor hun kan lære om tal og bogstaver i forskellige sammenhænge – og det interesserer hende meget, så jeg tror at hun bliver rigtig glad for den. Jeg fik bøger – jubiiiii!!!!. Jeg fik Dan Brown: Tankados kode, Djævelen går i Prada og Camilla Läckbergs: Isprinsessen. Desuden fik jeg serien Klovn 3 på dvd sammen med kæresten.
Alt i alt: en super hyggelig aften med MASSER af god og lækker mad (tak Eva!!), hyggeligt selskab og flot træ. En perfekt aften som ikke kan gøres bedre 🙂

Kylling i kokosauce med grøn karry:
kyllingefileter skåret i tern eller strimler
friske champignon i skiver
røde peberfrugter (jeg brugte snackpeber), i små tern
grøn karrypasta efter smag
1 ds. kokosmælk
1 ds. hakkede tomater
1 løg i tynde halvringe
3 finthakkede hvidløg
Svits kyllingestykkerne i olie sammen med grøn karry pasta. Tilsæt løg og hvidløg, svits videre indtil det afgiver en skøn duft. Tilsæt peberfrugt og champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld kokosmælk og hakkede tomater ved, tilsæt evt. mere karry pasta indtil den ønskede styrke haves. Lad det koge igennem et par minutter, til kyllingen er gennemstegt. Server med ris eller pasta.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!