Newyorkerbyheart

NHL – konkurence………

11 december , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Konkurrencer

Jeg er med i en konkurrence fra Travelstart – (www.travelstart.dk) eller tryk på linket ude til højre – om en tur til New York og se NHL – for at være med i konkurrencen skal jeg rent faktisk annoncere på min blog at jeg er med – så det er hermed gjort. Hvor fedt ville det være at vinde sådan en konkurrence – ikke at jeg særlig ofte vinder noget i alle de utallige konkurrencer jeg deltager i – men at kunne kombinere en tur til “min” by NYC og så samtidig se NHL kampe 🙂

Jeg fik smag for ishockey da jeg var au pair i USA tilbage i 1990-1991. Førhen havde det aldrig rigtig kunnet fange min interesse………men så var jeg med ude til en live college ishockey kamp og det var en fantastisk oplevelse!!!! Sikke megen fight og kamp om hver eneste – nå, ja – puk. Siden den tid, så jeg en masse NHL kampe og jeg ser stadig ishockey kampe når jeg kan komme til dig.

Så kære alle – kryds fingre for at det bliver mig og kæresten der skal til NYC og se NHL kampe………..og nyde byen 🙂

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!