Newyorkerbyheart

Vores måske, fremtidige bolig………….

27 december , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus - Tags:

Set udefra…………

Plantegningen……….

De to huse bygget sammen……….

I dag har vi været oppe og se på nogle nybyggede “tvillinge-huse” her i byen. Der skal bygges en del af dem og de er kun igang med etape 1 + 2 – der skal være 4 etaper i alt.
Vi havde ellers snakket om at vi ikke rigtig troede at der var noget for os, men de er altså super flotte og lækre indeni. Vi troede at værelserne var meget små, men det viste sig, at de faktisk havde en pæn størrelse. Man kan også være med til at vælge gulv, klinker, køkkenelementer og div. andre små detaljer – hvilket jo er superfedt, så vi ligesom selv kan sætte vores præg på det. De er på 116 kvadratmeter og rigtig godt udnyttet, så vi har faktisk reserveret en til efter nytår hvor vi skal ned og tale med banken. Vi er faktisk ret spændte, så hvis alt flasker sig kan vi måske flytte i spritnyt hus inden sommerferie – hva’ siger I så??

Der kommer helt sikkert mere om det senere, synes bare lige at I skulle vide det – og se tegningerne.

Da jeg sikkert ikke når at poste mere før i det nye år, vil jeg benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig god, fredfyldt, lykkelig, glædesfuld og oplevelsesrig 2007 – jeg håber at vi ses og at I vil kigge forbi mit lille “sted” ofte. Tak til Jer alle fordi I har kigget og kommenteret i 2006 – jeg har nydt hvert et sekund af min “blogging”.

GODT NYTÅR!!!!!
Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Dec 28, 2006
  10:35 pm

  Janne

  Hej Newyorkerbyheart,
  Rigtig godt nytår til dig også 🙂 Og tak for kiggene i dette år – og de lækre opskrifter!
  Ih, hvor spændende med det nye hus. Håber det flasker sig.
  Jeg har tænkt mig at lave en rigtig “retro”-nytårsmenu: Avocado med creme fraiche og rejer, culottesteg med flødekartofler og salat. Altså rigtig firser-agtigt, men nemt og lækkert. Desserten har jeg ikke helt besluttet mig for endnu, men det bliver nok noget is-værk.

  Kærlig nytårshilsen
  Janne


 2. Dec 28, 2006
  10:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!

  Mange tak for hilsnen – og også et rigtig godt nytår til dig 🙂 Jeg håber, at du også for tid til at kigge forbi i det nye år…….
  Ja, vi er ret spændte på husprojektet, lige nu har vi fået lov til at reservere lige nøjagtig den vi gerne vil have – så nu skal vi bare lige have banken med på ideen 🙂
  Jeres nytårs menu lyder rigtig lækker – man går jo aldrig helt galt i byen med rødt kød (som vi jo også skal have *S*). Hvis du bestemmer dig for at afprøve en lækker is opskrift, må du endelig give den videre 🙂

  De bedste nytårshilsner
  Newyorkerbyheart


 3. Dec 29, 2006
  4:01 pm

  Anonymous

  Hejsa

  Det ser rigtig spændende ud! Bare det var mig, der skulle bygge ud og om 🙂

  Det er en masse gode links, du har samlet ude i siden. Specielt er jeg glad for at have lært Self Magazine at kende! Ved du, hvor man kan købe det herhjemme, hvis nogen steder overhovedet?

  Venlig hilsen Iben


 4. Dec 29, 2006
  8:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hejsa!

  Jeg er glad for at du har kunnet få glæde af min linksamling. Jeg har prøvet om jeg kan finde ud om Self sælges herhjemme, men jeg har desværre ikke kunnet finde noget. Jeg abonnerer på det fra USA. Det er ret billigt, ca. 200,- for et helt år INKL. porto og forsendelse!! – jeg abonnerer på en del amerikanske blade og kunne slet ikke undvære dem 🙂

  Ja, vi er meget spændte på det med huset. Vi har lige været oppe og kigge igen i dag, for at se på den grund, som forhåbentlig bliver vores…….

  Godt nytår og jeg håber, at du får tid og lyst til at kigge forbi i 2007.
  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart


 5. Dec 30, 2006
  10:21 am

  Birgit

  Hejsa NY.

  Tak for i år, er super glad for at ha’ fundet din side… Elsker mad og elsker at prøve nyt så kan kun sige at jeg håber du forsætter i det nye år…

  Det ser ud til at været et spændende hus i har kig på der, håber da banken er enig…

  Vores nytårsmenu kommer til at bestå af:

  Forret: Minitoast med hellefisk rørt op i philidelphia light med lidt citron og purløg.

  Hovedret: Farsindbagt svinemørbrad med ovnbagtekartofler, grønsalat og champignon sovs.

  Desserten er klassisk:
  Vanille buddin med kirsebærsovs.

  Natmaden er lige så klassisk:
  Rejemad på ristet flutes med æg og kaviar

  Har fået en pasta-kogebog i julegave, så den glæder jeg mig til at kunne kigge igennem og suge til mig!

  Godt Nytår

  Knuz
  Birgit


 6. Dec 30, 2006
  11:26 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Også rigtig godt nytår til dig og dine 🙂 Jeg er glad for at du så ofte kigger forbi min side – og skriver til mig – det er så skønt 🙂
  Jeres nytårsmenu lyder rigtig lækker. Ved forretten, skærer du da bare fisken i stykker og rører den op eller hvordan? Du må gerne ligge en opskrift hvis du får tid 🙂
  Ja, vi er MEGET spændt mht. huset – men bare rolig, der kommer med garanti meget mere om det i fremtiden…….
  Rigtig godt nytår og tak for alle dine inputs i det gamle 🙂

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart


 7. Dec 30, 2006
  8:40 pm

  Lea

  Hej Newyorkerbyheart!

  Rigtig godt nytår til dig her fra Canada. Jeg nyder at besøge din side og har prøvet mange af de lækre opskrifter du laver. Romkuglerne var et stort hit hos familien. Jeg er som dig vild med New York og Amerika. Jeg flyttede med min familie til Connecticut i 1986 og har boet det indtil 2005. Jeg boede og arbejde på Manhatten i 5 år og nød hver en dag. Nu bor jeg med min danske mand og 2 børn i Toronto og nyder også tilværelsen her. Men savner nu stadig New York og alt hvad byen har at tilbyde. Jeg glæder mig til at stifte mere bekendskab med dig og har mange gode opskrifter du skal prøve.
  Mange knus fra Lea


 8. Dec 30, 2006
  11:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Tusinde tak for at sende mig en tanke helt fra Canada – og hvor må det være fantastisk at bo i det store land 🙂

  Hvor bor I henne i Cananda?
  Jeg har desværre aldrig været i Canada – kun Niagara Falls hvor jeg gik over broen til Canada………
  Jeg har faktisk også været nogle gange i Connecticut, som jo også er en pragtfuld stat 🙂
  Jeg er glad for at du har kunnet gøre brug af min side og at I har kunnet lide det……..
  Hvis du har nogle ting som du synes at jeg skal prøve, er du MEGET velkommen til at sende opskrifter til mig 🙂

  Rigtig godt nytår til dig og din familie herfra.

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart


 9. Jan 4, 2007
  11:33 pm

  Signe

  Hej. Jeres boligplaner ser spændende ud. Det bliver spændende at følge


 10. Jan 5, 2007
  9:50 am

  Newyorkerbyheart

  Tak, vi er også rigtig spændte!!! Det bliver jo afgjort i dag 🙂

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!