Newyorkerbyheart

Weekend i København, del 1……….

05 december , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags:

Nyhavn “klædt på” til jul……….

Take away fredag aften: wontons med kød og forårsruller………..

Tigerrejer i stærk sauce……

Oksekød med porrer…..
Lysfest i Tivoli………………

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Dec 20, 2006
  11:14 am

  Anonymous

  Hej.. sikke en fin blog, du her.. jeg kan fornemme, du er glad for krimier, så jeg vil bare lige anbefale Camilla Lãckberg, som spås at blive Liza Marklunds arvtager… jeg er helt vild med hendes bøger – og Sara Blædel.. det var bare det jeg ville hej hej -jo, jegsp synes jeg det er rigtig sjovt, at du tager billeder af al den mad du lave 😉


 2. Dec 20, 2006
  8:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hejsa!
  Mange tak for din hilsen 🙂

  Ja, jeg holder meget af krimier…. Jeg har kig på Camilla Läckberg og har hende på ønskelisten i år, så jeg håber at en af hendes bøger ligger under træet. Jeg har hørt så meget godt om hende. Sara Blædel har jeg desværre endnu ikke taget mig sammen til at læse……..jeg ved ikke hvorfor, men jeg har meget svært ved at tage mig sammen til at læse danske krimier – men jeg håber at det kommer 🙂

  Håber, at du vil blive ved med at kigge forbi 🙂
  God jul.

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!