Newyorkerbyheart

Chicken noodle soup………….

Hvidløg og ingefær svitses………

Bouillon, gulerødder, broccoli og chilipasta tilsættes………

Kylling svitses……….

Den næsten færdige suppe………

Aftenens tallerken………

I aften stod menuen på suppe: “Chicken noodle soup”. Den smagte super godt og var hurtig og nem at lave. Opskriften sagde kogte kyllingestykker, men det synes jeg er lidt kedeligt, så jeg krydrede kyllingestykkerne med lidt limesaft, olie, hvidløg og tandoori krydderi. Jeg lod det stå og trække i 15-20 minutter og stegte det så på panden, det smagte rigtig godt.

Chicken noodle soup:
1 tsk. mørk sesamolie
1 tsk. finthakket, frisk ingefær (jeg brugte lidt mere)
2 fed hvidløg, finthakket (jeg brugte lidt mere)
4½ dl grønsagsbouillon (jeg brugte hønsebouillon)
broccoli buketter
2 gulerødder skåret diagonalt
2 løg i halve ringe (jeg brugte kun 1)
1 tsk. chilipaste
125 g æggenudler, kogte
lidt kogt kyllingebryst (læs ovenover for at se hvad jeg gjorde)
Varm olie i en gryde. Tilsæt ingefær og hvidløg, sauter i ca. 1 minut. Tilsæt bouillon, broccoli, gulerødder, løg og chilipaste. Skru ned og lad det simre i 2 minutter (jeg lod det simre lidt længere). Kom nudler i (jeg kogte dem ikke først) og kyllingestykker i, lad det varme igennem.

I går var det så sidste gang med “Årgang 0” i denne omgang, jeg synes at det er alt få afsnit de sender. Desværre var det jo også et farvel til Mathilde og hendes familie – som jeg ellers synes var de bedste. Hvor er de kønne de to piger i den familie – Mathilde og Frederikke – det er helt vildt!!! Det er lidt underligt at der er nogen andre der skal udfylde deres plads. Det vil jo ikke være det sammen når man ikke har fulgt dem helt fra starten af.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!