Newyorkerbyheart

Farsfyldte pandekager, del 2………..

Pandekage inden fyld…..

Fyldet kommes på……….

Så er de klar til at komme i ovnen………

Færdigbagte………..

Aftenens tallerken………..

I aften fik vi “Farsfyldte pandekager” og “Cole slaw”………..det smagte suverænt!!! Virkelig lækker aftensmad, som helt klart kan anbefales. Opskriften på Cole slaw har jeg skrevet herinde før, ellers kan den ses her Cole slaw.

Farsfyldte pandekager:
1 dl finthakket løg
400 g hakket oksekød
200 g finthakket hvidkål
250 g skivede champignon
200 g bønnespirer
2-4 spsk. soya
1 tsk. paprika
revet ost
Pandekage dej af:
200 g mel
3 dl mælk
1 dl vand
4 æg
½ tsk. salt
Pandekager:
Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri dej. Lad dejen hvile mindst ½ time i køleskab. Pandekagerne bages og stilles til afkøling. Det skulle give 8 pandekager (det gjorde det i hvert fald ved mig *S*).
Fyld:
Svits finthakket løg i olie/smør, indtil de er klare og let gyldne. Tilsæt hakket kød og rør rundt til kødet er helt smuldret. Tilsæt hvidkål, champignon, paprika, soya, salt og peber. Lad det snurre lidt. Hvis fyldet ser meget tørt ud, så tilsæt lidt vand (det behøvede jeg nu ikke). Smag til. Lad fyldet afkøle lidt, herefter vendes bønnespirerne i. Fordel fyldet på pandekagerne. Fold siderne på pandekagerne ind og fold så pandekagerne sammen. Læg pandekagerne med sammeføjningen nedad i et velsmurt fad. Drys med ost og evt. lidt smørklatter. Sæt i en 225 grader varm ovn i 10-15 minutter. Server med cole slaw eller måske en god salat.

Vi skal jo til København fra 22. – 26 marts hvor min værtsmor og “mine” 2 børn fra min tid som au pair i USA, kommer på besøg – jeg behøver vist ikke at fortælle, at jeg GLÆDER mig!!!! Det er lidt utroligt, at vi er blevet ved med at kunne holde kontakten, der er jo “løbet meget vand i åen” siden 18. september 1991 hvor jeg rejste hjem efter et FANTASTISK år. De har altid betydet meget for mig og er det tætteste på hvad jeg betragter som familie. I de første mange år efter jeg var taget hjem, savnede jeg dem helt forfærdelig hver ENESTE DAG. Nu, efter så mange år, er savnet måske ikke så stort………..men det kommer stadig tit. De er nogle helt fantastiske mennesker, som gav mig et FANTASTISK år og som gav mig troen på at jeg er et ok menneske. Jeg tror også at vi har fået sådan et specielt forhold, fordi jeg var deres første au pair. Det var meningen at vi skulle bo hos kærestens søster i Hellerup, men Joyce har tilbudt at betale for vores hotel så vi kan bo sammen med dem. Vi skal derfor bo SAS Radisson Scandinavia – og vi glæder os meget :-).

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!