Newyorkerbyheart

Frisk pasta med kylling………..

Rød peber, forårsløg, hvidløg og chili svitses……….

Kyllinge svitses………..

Fløde og Sambal Oelek hældes ved……….

Den friske, kogte pasta vendes i……….

Aftenens tallerken…………

I aften stod den på “Frisk pasta med kylling” og det smagte rigtig godt – men det er ikke fedtfattigt 🙂

Frisk pasta med kylling (4 pers.):
3 stk. kyllingebryst
6 fed hvidløg
4 forårsløg
2 røde peberfrugter
1 grøn chili (jeg brugte nu rød)
3 spsk. olivenolie
4 dl madlavningsfløde (kan også blandes op med lidt mælk)
1 tsk. Sambal Oelek
500 g frisk pasta
100 g mozzarella
Marinade:
1 spsk. frisk koriander (det udelod jeg)
1 spsk. olivenolie
friskkværnet salt og peber
Skær kyllingefilet i strimler og læg det i en skål med olivenolie, koriander, salt og peber. Lad det marinere køligt en time (se min note forneden).
Pres hvidløg (jeg hakkede det fint) og hak alle grønsager fint. Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili i ca. 10 minutter. Hæld grønsagerne over i en skål. Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 5 minutter. Hæld kødet over i skålen med grønsager. Hæld fløde i panden, tilsæt Sambal Oelek og kog saucen ind i ca. 5 minutter. Kog pastaen al dente i rigeligt vand og masser af salt. Dræn den godt og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt kyllinge, grønsager og flødesauce. Vend alle ingredienserne godt rundt og tilsæt mozzarellaen. Smag til med salt og peber.

Note 1:
Jeg marinerede ikke kyllingen inden jeg lavede retten – og det smagte ganske fortrinligt alligevel 🙂

Bøger:
Jeg er jo i gang med at læse “Djævelen går i Prada” og jeg må sige at jeg synes, at det er ganske underholdende 🙂 Ganske vist er det “chick-lit”, men jeg synes at det virker……..og jeg kan levende forestille mig billederne inde i hovedet!!! Jeg må helt bestemt se den, når den udkommer på dvd, der er ingen vej udenom……………

I dag har vi ryddet ud i vores pulterkammer og jøsses hvor kan man da samle meget “skrammel” sammen. Vi har fået smidt en masse ud og nu kan vi igen se gulvet derinde……herligt. Det er utrolig sådan en samle mentalitet vi har, vi samler bare til os og tænker: “ahh, det kan vi lige ligge herind, måske får vi brug for det en dag.” Den da kommer bare aldrig………….

Jeg har så svært ved at falde til ro om aftenen. Selv om min krop er træt, så kører mit hoved med 120 km i timen!!! Jeg har nu prøvet at købe noget naturmedicin der hedder “Valeria Night”, er der nogen af Jer der kender dem??? Jeg siger Jer bare, de lugter SÅ afskyeligt at de burde forbydes alene på det grundlag!!! Jeg er MEGET dårlig til at tage piller og ved dem her skal jeg virkelig tage mig sammen for ikke at gå direkte på toilet og levere det hele tilbage igen!!! Det værste af det hele er, at jeg synes ikke de virker……….når kl. er 2.00 ræser min hjerne stadigvæk derud, med al for høj fart – der er SÅ træls og trættende!!! Jeg håber, at det løser sig selv på et tidspunkt, for jeg har overhovedet ikke lyst til at skulle have recept på noget som kan afhjælpe problemet. Nogen af Jer der har nogle gode ideer? 🙂

Håndbold:
Hvor er Wilbek’s drenge dog fantastiske!!!! STORT TILLYKKE til dem!!! Selvom spillet (især angrebsspillet) på ingen måder flød i dag, så formåede de alligevel at fighte sejren i land – og Kasper Hvidt stod jo helt fantastisk. Jeg tror, at det er det bedste jeg har set ham!!!! Tit har jeg ellers siddet og tænkt, at jeg ikke helt har kunnet forstå at de har rost ham SÅ meget, for så god var han da heller ikke…………..men jeg skal da lige love for at han fik sat tingene på plads i aften. Måske bliver de alligevel verdensmestre i år……….de skal bare lige overvinde de altid heldige tyskere!!!!

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Jan 28, 2007
  8:53 am

  Signe

  Hej. Jeg har også læst Djævlen går i Prada, og slugte den. Og ja, du har det der er “en værre gang chick litt”, men det synes jeg bare er herligt en gang imellem 🙂 Husk at den se den på dvd, Meryl Streep spiller super godt.

  venlige hilsner
  Signe


 2. Jan 29, 2007
  12:01 pm

  Lise

  Iiih du har ligesom jeg problemer med at falde i søvn. Jeg blev gift sidste efterår, og det var en KÆMPE ting for mig, en masse skøn planlægning m.m. Men det kostede min nattesøvn, for når jeg smed mig i sengen for at sove, så kom alle tankerne.
  Fik det råd af min læge, at jeg først måtte gå i seng når jeg var TRÆT. At jeg måske skrev lidt dagbog i sengen inden jeg lagde mig til at sove, for at få tømt ud i tankerne.
  Hun sagde også at jeg skulle sørge for at få stabile sengetider, at jeg ikke skulle sove længe om morgenen, også selvom jeg har fri.

  Ved ikke om det kan hjælpe dig.

  Kærlig hilsen
  Lise


 3. Jan 29, 2007
  2:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Tak for dine råd, det vil jeg prøve 🙂

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!