Newyorkerbyheart

HOME………..NEW HOME!!!!

17 januar , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus - Tags:

Indgangs partiet………….

Terrassen…………

Indeni………..

Vi havde jo besøg af ejendomsmægleren i dag og vi har skrevet under på overtagelse af vores nye hus den 1. 12. 2007 kl. 12.00!!!!! Det er helt vildt og vi er SÅ glade, men det er også et stort skridt.

Nu skal kontrakten sendes til vores advokat, som så har nogle dage til at kigge den igennem og komme med indsigelser – hvis der skulle være nogle. Den. 1. februar skal udbetalingen så falde.
Omkring juni måned vil vi så bliver inviteret til byggemøde med det firma der står bag projektet, hvor vi skal tale om hvad vi ønsker af køkken, hvidevarer, fliser, gulv, loft osv. Vi vil bl. a. også have større redskabsskur og større terrasse.

Det er selvfølgelig lang tid at vente, men vi er enige om, at det her hus er værd at vente på. Vi får lige nøjagtig den beliggenhed vi ønsker os: udsigt over marker og nogle små søer. Vi snakkede frem og tilbage om igår om vi skulle vælge et andet hus, men det er det her vi vil have og sådan blev det 🙂
Lang tid søgen og spekulationer er nu ovre og vi kan se frem til at fejre den næste jul i vores splinter nye hus – det er da FEDT!!! 🙂

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!