Newyorkerbyheart

JUBIIII – VI SKAL FLYTTE I NYT HUS……….

05 januar , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger - Tags:

Smørrebrødet………

Smørrebrød………..

Smørrebrød………..

Ja overskriften siger jo det hele – og vi er svære at få ned fra de øverste luftlag. Vi er mildt sagt GLADE og MEGET spændte!!!
Banken synes det så yderst fornuftigt ud, så nu kan hele apperatet sættes i gang. Vi kan ikke underskrive kontrakten med det samme, fordi byggefirmaet – pga al regnvejret – ikke kan komme i jorden og derfor ikke kan give en tidsramme. Det er simpelthen alt, alt for pløret lige nu, så vi må væbne os med tålmod……..

Der kommer endnu en ejendomsmægler i næste uge for at vurdere huset, denne gang det firma som også står bag byggeprojektet – de ville gerne lige se på det, og det skal de da have lov til 🙂 Vi skal også til advokaten når vi engang får en kontrakt. Dels skal han lave skødet og dels skal han sørge for at vi bliver kryds-testamenteret (da vi ikke er gift), nu bliver vi nødt til at få lidt styr på den side af tilværelsen også.

Vi skal også have lavet lidt ved huset inden vi endelig kan sætte det til salg…..så vi får travlt i den nærmeste fremtid. Om alle omstændigheder, flytter vi i det nye hus inden sommerferien (formentlig omkring maj/juni måned). Jeg behøver jo nok ikke at fortælle at vi er meget spændte og glade, men på den anden siden er der også rigtig mange ting vi skal have styr på, lavet, købt osv. inden vi endelig kan nye vores nye hus. Vores lille prinsesse (katten) skal også øretatoveres inden vi flytter, hvis hun skulle finde på at løbe væk i de nye omgivelser, vil vi jo MEGET gerne have hende igen!!
Vi har fejret aftenen med lækker smørrebrød fra den lokale slagter og et glas Asti Spumante – det er jo altid godt!!! Jeg er simpelthen så træt, fordi jeg stort set ikke har sovet i nat. Jeg var så spændt, så jeg simpelthen ikke kunne sove!!

Bøger:
Jeg gået i gang med “Til det yderste – rekrut i Fremmenlegionen” af Peter Hovmand. Som jeg før har skrevet er jeg ret facineret af “soldaterverden”, så jeg synes allerede at denne tegner godt. Han fortæller om de strabadser han var igennem i den tid han var i Fremmenlegionen og det får faktisk andre specialkorps til at ligne det rene paradis – meget facinerende 🙂

Jeg vil slutte for nu, men kan garantere at der kommer MEGET mere om husprojektet i fremtiden…………

I resten af weekenden bliver der nok ikke blogget. Vi skal bare have gammeldags oksesteg – og det har jeg jo postet før – så det er ikke så spændende.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jan 7, 2007
  6:33 pm

  Stine

  Held og lykke med det nye hus. Det lyder som et spændende projekt.
  Vi går også med drømmen om at bygge fra bunden, når den rette grund dukker op. Vi har også længe været nødt til at væbne os med tålmodighed.


 2. Jan 7, 2007
  6:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Mange tak :-)…………og jeg “føler” med Jer. Vi har brugt uanede mængder af energi og kræfter de sidste mange år på at finde det rette. Nu hvor det ser ud til at det hele falder på plads, er det en enorm lettelse – og glæde.
  Held og lykke med det og jeg håber, at du vil kigge forbi engang imellem 🙂

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart


 3. Jan 8, 2007
  6:40 pm

  Lea

  Hej Newyorkerbyheart!

  TILLYKKE med det! Jeg glæder mig til at høre mere om det.
  Når jeg ser det lækre smørrebrød, får jeg sådan en længsel tilbage til Danmark. Det er nu bare så hyggeligt at sidde og spise noget godt mad! Jeg klager ikke over maden i Canada, jeg laver jo det meste selv, men der er nogle ting jeg savner fra Danmark (smørrebrød, brød fra bageren, og selvfølgelig slik!)
  Nu er der kun et par dage indtil vi rejser til Mexico. Jeg har pakket børnenes tøj og legetøj, det var altså noget lettere, da det bare var min mand og jeg…..
  Take care!
  -Lea (daneinCanada)


 4. Jan 8, 2007
  7:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!
  Tusinde tak……….vi er også SÅ glade.

  Vi får faktisk smørrebrød alt for sjældent, det blev vi også enige om da vi sad og spiste det……..det smager jo fantastisk. Jeg kan nu godt forestille mig at du ikke mange – så meget – i Canada. Da jeg var i USA, savnede jeg ikke rigtig andet end godt lakrids. Tværtimod ELSKEDE jeg den variation i mad derovre (man kunne jo spise i alverdens køkkener), og min værtsfamilie lavede god mad hver dag……..så jeg manglede intet (hvilket også kunne ses på min vægt *LOL*
  Hav’ nu en fantastisk ferie, jeg håber, at får lidt at høre om den når du er vel hjemme igen 🙂
  De aller bedste hilsner
  Birthe


 5. Jan 8, 2007
  9:34 pm

  sher

  Ahhh..what gorgeous looking Smørrebrødet! Wish I had some.


 6. Jan 8, 2007
  9:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Sher,

  yeah, it tasted great too. One of the wonders (food wise) in Denmark 🙂

  My best
  Newyorkerbyheart


 7. Jan 10, 2007
  7:22 pm

  Louise

  Godt – omend noget forsinket – nytår til dig Newyorkerbyheart! Sikke en masse spændende ting der er sket siden sidst. Jeg har ligget vandret i luften siden før jul, og er stadig en smule omtumlet og har meget travlt. Men nu har jeg endelig lidt tid til at få kigget mig omkring på nettet. Til lykke med det nye hus, det glæder jeg mig meget til at høre en masse mere om!


 8. Jan 10, 2007
  7:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Jamen også rigtig godt nytår til dig 🙂
  Jeg synes jo nok, at du har været noget fraværende *S*
  Ja, vi er helt vildt glade – og jeg i hvert garantere, at der kommer MEGET mere om det nye hus i fremtiden 🙂

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!