Newyorkerbyheart

Kalkungryde med grønne peberkorn……….

Kalkun, timian og grønne peberkorn svitses………

Det færdige resultat………

Aftenens tallerken…………

I aften fik vi en ret som min kæreste har lavet til mig rigtig gange i den periode hvor jeg var meget syg. Faktisk så tiggede jeg ham om at lave den rigtig tit, fordi jeg synes at den smagte så godt – og det gør den stadig (selvom det nu er mig der laver det *S*).

Opskriften er fra en af Karolines bøger, den er super let at lave, meget hurtig og smager fantastisk…………….

Kalkungryde med grønne peberkorn:
500 g kalkun schnitzler skåret i tern
2 dl vand
tørret esdragon (jeg brugte nu timian og det fungerede fint)
salt, peber
13/4 dl creme fraiche 38% (jeg brugte creme fraiche 18%)
2 tsk. grønne syltede peberkorn (Madagaskar peber), let knuste
smør/margarine
Smelt fedtstoffet i en gryde og svits kalkunen af 2 gange, så det tager farve. Krydr hvert hold med salt og peber. Kom alt kødet tilbage i gryden, tilsæt esdragon, peberkorn der er let knuste med en kniv og vandet. Læg låg på og lad det simre i 10 minutter. Hvis der bruges creme fraiche under 38% så tag lidt af den varme væske fra og pisk det sammen med creme fraichen inden det puttes tilbage i gryden, så skiller det ikke så nemt. Smag til og kom lidt sovsekulør i. Server med ris.

Bøger:
Jeg er lige startet på Camilla Läckberg’s “Isprinsesse”. Kæresten synes jo ikke at den var så fantastisk. Jeg er lige startet, men jeg synes nu umiddelbart at den tegner meget godt, men nu må vi se.

Træning:
Jeg har i denne uge fået trænet 2 gange, langt fra optimalt, men dog en forbedring fra slet ikke at træne 🙂 I næste uge skulle jeg gerne træne mindst 3 gange!!!!

Vi er sådan set ikke rigtig kommet videre med det nye hus, for vores ejendomsmægler er desværre syg. Vi håber dog, at vi får lidt mere at vide i næste uge, hvor han gerne skulle melde tilbage med en tidsplan for hvornår vi kan flytte ind og komme med en kontrakt vi kan skrive under. Vi skal dog til at lave en del på husetog det går vi i gang med i denne uge. Vi skal have malet døre og vinduer og lavet nogle andre ting, inden vi med ro i sindet kan overdrage det til andre mennesker.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!