Newyorkerbyheart

Ovnstegte rodfrugter og torsk med rød pesto……….

Rodfrugterne klar til at komme i ovnen……..

Torske stykker med rød pesto………..

Det færdige resultat……….

I aften fik vi en indproviseret ret, som helst skulle være lidt let, da vi i morgen skal have gæster og derfor vil få meget mad – ved vi af erfaring 🙂

Ovnstegte rodfrugter og torsk med rød pesto:
et stykke knoldselleri, skåret i stænger
gulerødder, skåret i stænger
pastinakker, skåret i stænger
persillerod, skæret i stænger
jordskokker, skåret i stænger
olivenolie
citronsaft
presset hvidløg
timian
groft salt, friskkværnet peber
tykke torskestykker
rød pesto fra glas
Kom alle rodfrugterne i et fad. Ryst olivenolie med citronsaft, tørret timian og presset hvidløg og hæld det over rodfrugterne. Krydr med salt og peber, vend det hele godt rundt. Stil i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Dup torskestykkerne, dryp dem med lidt citronsaft og krydr med salt og peber. Smør rød pesto ovenpå og læg dem ovenpå rodfrugterne. Bag videre i ovnen i yderligere 15-20 minutter – til fisken er netop nok.

Jeg kan kun sige at det smagte rigtig godt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er blevet så glad for fisk, især torsk som jeg synes smager helt eventyrlig!!! Den har en fin smag og er utrolig lækker – og så ser den indbydende ud når der skæres i den og den ligesom “flager”. Vi skal i fremtiden have mere fisk og jeg er allerede gået i gang med at finde fiskeopskrifter. Hvis I har nogle lækre opskrifter med fisk så send dem endelig til mig – tak 🙂

Hvor er jeg træt af vejret: regn og blæst (storm) er bare slet ikke vejr for mig. Jeg vil hellere have sne eller klar frost. Sådan en smuk dag med frost, solskin og høj blå himmel. det er (næsten) ligeså godt som en sommerdag!!!! Alt det regn og rusk, det bliver jeg altså ret hurtig træt af.

Jeg sad lige i dag og så på webcams nede fra Canazei, Italien. Suk, vi kommer jo nok ikke på skiferie i år pga. af huskøb, godt nok er det dejligt at få nyt hus, men alligevel!! Det rykker noget i mig når jeg sidder og kigger på de “vante” omgivelser. De sidste to år har vi været dernede i marts måned og det har været perfekt. Godt nok står jeg jo ikke på ski pga. helbredet (men faktisk har jeg arbejdet henimod at kunne stå en enkelt dag i år), men bare at gå rundt dernede, få sig en Cappucino og nyde livet – det er skøøøønt!!

Anyway, kæresten har været ude og købe maling, grunder og grundrens så vi kan begynde at få malet døre og vinduer – hvilket er ret tiltrængt. Det er nu ikke fordi jeg er så vild med at male, men det skal jo gøres 🙂

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jan 12, 2007
  8:07 pm

  jd_5231

  This is very nice blog. Check my blogs i am a girl can make friends?


 2. Jan 12, 2007
  8:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi,

  thank you 🙂 Hope you’ll stop by some again soon…….

  My best,
  Newyorkerbyheart


 3. Jan 13, 2007
  9:27 am

  Kathrine

  Mht. fiskeopskrifter, så kan jeg som “starter” anbefale den lille, gratis opskriftbog som man bl.a. kan få i Føtex. Der er mange fine opskrifter i som er lige til at gå til, i og med det er en del af kampagnen om “fisk to gange om ugen”

  Tak for dejlig inspiration, i øvrigt! Og god fornøjelse med fisken 🙂

  – Kathrine


 4. Jan 14, 2007
  1:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kathrine!
  Mange tak for dit råd, den vil jeg se om jeg kan få fat i…..
  Tak for de pæne ord om min blog og jeg håber, at du vil blive ved med at kigge forbi engang imellem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!