Newyorkerbyheart

Pastasalat med flank steak og dressing………….

Pastasalat med flank steak og andre lækre ting………

Dressingen………..

Aftenens tallerken………….

Den smukke prinsesse……….

Er hun ikke dejlig??………..

I aften fik vi en lækker pastasalat med en rest flank steak i fra i går. Det er ikke nogen egentlig opskrift, men bare en blanding af de ingredienser vi godt kan lide. Dertil en dressing og noget brød…………….det smagte herligt 🙂

Pastasalat a la Newyorkerbyheart:
kogt, koldt pasta
1 mango, skrællet og skåret i tern
agurk, halveret på langs, udkernet og skåret i tern
1 rød snackpeber i tern
soltørrede tomater, skåret i små tern
sorte oliven uden sten, halveret
emmentaler ost skåret i fine små tern
lidt iceberg salat
1 bdt. radiser
1 rest flank steak

Dressing:
creme fraiche (jeg brugte 9%)
salt, friskkværnet peber
1 potte frisk basilikum
1 fed presset hvidløg
lidt sukker
Bland alle ingredienserne til pastasalaten sammen, server med dressing og godt brød.

Vores lokale Netto er under ombygning og vi har måtte handle ind andet steds, det er altså ikke let, når man ikke ved hvor tingene er. Det er jo blevet så let at handle ind efterhånden. Vi ved lige præcis hvor alting er og hvilken vej vi skal gå!!!!

For mig, som skriver indkøbsliste i den rækkefølge som tingene er placeret, gør det livet besværligt når man pludselig skal skifte forretning. Nå, men når “vores” Netto åbner dørene igen, skal vi nok alligevel vænne os til ny indretning og ny placering af varer…….

Jeg lider af de forfærdeligste hovedpiner ind imellem og i dag er sådan en dag!!! Jeg ved ikke noget værre end at have hovedpine. Jeg er vant til at have ondt forskellige steder i kroppen hver dag pga af min sygdom, men hovedpine, det slår alt!!! Jeg har svært ved at koncentrere mig om noget som helst, når jeg har hovedpine. Jeg må også indrømme at jeg er ret pirrelig og kæresten skal helst bare styge mig MED hårene og så ellers bare lade mig være 🙂 Jeg har lidt af disse frygtelige hovedpiner siden jeg var helt lille – og min læge siger, at det IKKE er migræne. Det er virkelig skrækkeligt og jeg hader det. Det værste er næsten om natten, for hovedpinen slapper IKKE af, bare fordi jeg gerne vil sove – den bliver næsten værre. Det hamrer og banker i øverste etage og jeg vågner utallige gange løbet af natten af smerter. Det står som regel på 2-3 dage og forsvinder så igen – men jeg kunne godt undvære de 2-3 dage!!!

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jan 30, 2007
  6:49 pm

  Lea

  Hejsa!
  Jeg håber, at din hovedpine er gået væk! Når jeg læser dine blogs om dit helbred, får jeg sådan en medlidenhed. Det er vel nok synd, at et menneske skal lide sådan. Jeg tænker ofte på dig og håber sådan, at du får det bedre.
  Du har nok hørt om Martha Stewart, eftersom du boede i Amerika. Hun har en webside, som du ville kunne lide/bruge:
  http://www.marthastewart.com
  Jeg finder mange opskrifter som er smadder gode! Hendes Paella er nem og lækker, jeg har lavet den et par gange, når vi har haft gæster.

  Knus fra Lea


 2. Jan 30, 2007
  7:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Jeg bliver så glad hver gang jeg kan se at du har skrevet herinde……jeg synes, at du lyder som et fantastisk menneske 🙂 Du skal som ikke have ondt af mig, andre har det meget værre *S* Det sker engang imellem at jeg får ondt af mig selv, men sådan er det jo. Som regel er mine dage tålelige…….det er kun når jeg tror at jeg er “superwoman”, at det går knap så godt!! Heldigvis tror jeg at min hovedpine er på retur for denne gang – tak fordi du bekymrer dig om mig 🙂
  Ja, jeg kender Martha Stewart rigtig godt og har flere af hendes kogebøger. Jeg har flere gange (undtagen herinde på bloggen) lavet en pastaret med safran,soltørrede tomater, citronskal og fløde – og så frisk pasta. Det smager helt fantastisk!!

  Tak for dine altid skønne indlæg 🙂
  Varme tanker
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!