Newyorkerbyheart

Roastbeef med rå, marineret rodfrugtsalat, del 2………..

Aftenens tallerken………

Den smukke prinsesse pige……….

Først billed af vores grund, som ses i baggrunden………..

Prinsessen……

Prinsessen………..

Her kommer som lovet opskriften på de super lækre kuvertbrød (horn), som er lækre og luftige.

Dora’s lækre madhorn:
50 g margarine/smør
2 dl mælk
25 g gær
4 tsk. sukker
1 tsk. salt
400 g mel
Fedtstof smeltes, mælk hældes ved. Gær røres ud i væsken, salt og sukker røres i. Æltes med sigtet mel. Deles i 2 dele. Hver portion rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter. Hver trekant rulles sammen fra den brede ende og formes som horn. Sættes på bageplade og hæver i 15 minutter. Pensles med æg eller mælk og bages på nederste rille ved 220 grader i 12 minutter – brug ikke varmluft. Server varme til mad, med iskoldt smør.

Vi er meget spændte (læs: nervøse) på hvordan vores lille prinsesse (katten) vil reagere på en flytning!!!! Det vil jo også blive en omvæltning for hende og vi håber, at hun ikke vælger at løbe hjemmefra. Vi har bestemt, at hun skal øretatoveres, selvom om det koster kr. 750,-!!! Det er dog lidt vores egen skyld, fordi vi ikke fik hende øretatoveret da vi fik hende steriliseret. Det ville have være nemmere – og billigere – da de alligevel havde hende i narkose. Nu må vi så bare betale for vores “sparsommelighed”……….

Jeg ved, at jeg før har skrevet hvor trælse (nybagte) forældre kan være med al deres snak om deres små poder og at de kan være ret uopmærksomme på alt mulig andet. Jeg må dog nok indrømme, at vi opfører os lidt ligesådan med vores kat. Selvom vi har gæster og vi sidder og snakker, så falder vores øjne ofte (læs: tit) på den lille prinsesse!! Hun laver de skøreste/sjoveste ting og er bare SÅ kær. I går aftes da vi havde gæst, optrådte hun på slap line. Så bliver hendes øjne store og sorte som kul – og så er hun bare slet ikke til at stå for.
Heldigvis er ham vi havde besøg af også katte-elsker 🙂 Hun er i sandhed vores lille “barn” og der er vist ingen tvivl i nogens sind om at vi holder MEGET af hende.

Vi var lige forbi vores nye bopæl i dag, for at vise området frem for vores overnattende gæst. Han synes vist også vældig godt om det. Vi kunne se, at de har planeret det lidt og lagt sand på, så lidt er der sket. Vi håber, at vores ejendomsmægler er blevet rask, så vi bliver kontaktet af ham i denne uge. Vi vil jo gerne have skrevet under på en kontrakt, komme til advokaten og få en tidsplan for hvornår vi kan flytte ind, det er så stort og vi glæder os som børn til juleaften 🙂

Film:
I fredag så vi “Flight 93”, om det kaprede fly den 11. september 2001 som styrtede ned i Pennsylvania. Jeg var jo selvfølgelig godt klar over at det ikke ville være nogen “fornøjelses” film, men hold op hvor var den barsk – mere barsk og hjerteskærende end jeg havde troet!! Det var så forfærdelig at se på, så tragisk og forfærdeligt. På mange måder var det dog også en “smuk” film, hvis man kan tale om “smuk” i sådan en tragedie. Især ekstra materialet hvor man mødte nogle af de efterladte. Stærk og rørende, men også meget svært at se på!!

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jan 15, 2007
  12:15 am

  Anonymous

  Hej
  Nu er jeg altså nødt til at fortælle, hvor fed en blog du har.Jeg er selv vild med at spille, læse og ikke mindst lave mad og kigge i kogebøger.Jeg er temmelig tit inde og “stjæle” dine opskrifter og ideer. Det er bare lige min madsmag, så bliv endelig ved, det er meget inspirerende. Held og lykke med huset.
  Hilsen Gazi


 2. Jan 18, 2007
  1:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gazi!

  Mange tak for din pæne ord….jeg er glad for at du kan lide min blog 🙂 Det lyder til, at vi har mange fælles interesser……

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!