Newyorkerbyheart

Spaghetti med bacon, squash og soltørrede tomater…….

Ingredienserne – på nær bacon, pasta og osten – linet op og klar til at blive tilberedt………

Løg og soltørrede tomater svitses i baconfedtet……….

Squash og forårsløg tilsættes………

Det færdige resultat, drysset med sprødt bacon……….

Aftenens tallerken………..

Aftenens menu stod på spaghetti med bacon, squash og soltørrede tomater og det smagte rigtig godt. Lækker og nem aftensmad – og meget indbydende at se på.

Spaghetti med bacon, squash og soltørrede tomater:
150 g bacon i skiver
spaghetti
10 g smør
1 løg
100 g finthakkede, soltørrede tomater
1 squash i stave
5 forårsløg i skrå skiver
100 g Cheasy friskost med krydderurter
3/4 dl pastavand
Skær bacon i strimler og steg det til det er sprødt, lad fedtet dryppe af. Kog pasta i rigeligt vand og godt med salt. Tilsæt fedtstoffet til baconfedtet og svits løg og soltørrede tomater. Tilsæt squash og forårsløg og svits yderligere. Rør friskost og pastavand sammen og kom det i panden. Smag til med salt og friskkværnet peber. Afdryp pasta og vend det sammen med saucen. Server evt. med et godt brød til.

Pasta wiht bacon, squash and sundried tomatoes:
100 g sliced bacon
spaghetti/pasta
10 g butter
1 onion
100 g sundried tomatoes, chopped fine
1 squash, cut into sticks
5 springonion, cut diagonal
100 g light cream cheese with herbs
75 ml water from the pasta
Chop the bacon and fry until crisp and brown. Let it drain on papertowel. Boil pasta according to instructions. Add butter to the bacon fat and fry onion and sundried tomatoes. Add squash and springonion and fry a little more. Mix water from the pasta and cream cheese with herbs together and add to the vegetables. Add salt and pepper to taste. Drain pasta and mix with the sauce.

Hvor er det forfærdelig med den far der har myrdet sine børn og deres mor – hvad får dog et menneske til at tage 2 små uskyldige liv – og så endda være SÅ koldblodig at han kunne ryge en cigaret indimellem!!! Det er så afskyeligt – mine tanker går til familien, som må have det forfærdeligt.

Vi er jo stadig ret euforiske over, at vi skal flytte – og efterhånden har vi fået fortalt alle det. Men der er også en del ting der skal laves ved huset vi bor i inden vi kan sætte det til salg – og så er der UTROLIG mange ting vi skal ud at købe!!! “Heldigvis” er de jo ikke gået i gang med at bygge huset endnu, de kan simpelthen ikke komme i jorden fordi det er alt for mudret – så nu må regnen godt holde op!!! Jeg tror dog, at når de endelig kan komme i gang, så går det ret hurtigt………

Bøger:
Jeg er stadig ved at læse Peter Hovmand’s “Til det yderste – rekrut i Fremmedlegionen” – og den er super god………men også ret barsk. Utroligt, at de får decideret tæsk af deres befalingsmænd!!!

Træning:
Jeg må jo krybe til korset og fortælle, at jeg ikke for alvor er kommet i gang med træningen her i 2007. Det er blevet til lidt, men slet ikke nok. Så nu lover jeg – her sort på hvidt – at al den slendrian skal være slut og der igen skal trænes HVER dag!!!

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Jan 8, 2007
  9:33 pm

  sher

  Thank you for visiting my site! I love your blog. The pictures are fabulous. I will take my time and go through it, enjoying all of them. 🙂


 2. Jan 10, 2007
  7:35 pm

  Louise

  Jeg er i skrivende stund i fuld gang med aftensmaden her i huset, men lige nu venter jeg på en gang kartofler der er i ovnen, og tænkte, at jeg da lige ville smutte forbi her. Jeg har kommenteret lidt på en af dine andre poster :o) Jeg var også nede ved din nytårsmenu, og tænkte, at jeg lige ville fortælle (anbefale) det vi fik nytårsaften….allerførst var det meningen at vi skulle have en slags ‘take out’ fra vores kokkeven, der bare ville komme med det hele i et par kasser, og så skulle vi selv tilberede det. Det gjorde vi i 2005/2006, hvor vi bl.a. fik hummer, der ankom levende og krible krablende ;o) Urgh. Det var ikke sjovt at slå dem ihjel. Nå, men jeg er ude af en tangent…i hvert fald tog kokkevennen pludseligt på nytårstur med konen til Paris, så vi stod med mad-planlægningen selv. Vi fik lidt traditonelt fiske/reje/hvidvin til forret, chokoladefondue til dessert…alt sammen meget godt. Men hittet var absolut en fantastisk oksehøjrebssteg, som jeg tilberedte fra en Jamie Oliver opskrift. Stegen blev lagt på et leje af halverede rødløg, og så ind i ovnen en lille halv time. Jeg havde brunet den først. Mens den stod derinde, forberedte jeg en gigantisk stak af rodfrugter og kartofler (som jeg forkogte) og de kom så ind til stegen efterhånden og da stegen var færdig, havde vi den mest pragtfulde omgang bagte rodfrugter og kartofler, samt masser af fond til en super rødvinssovs. Jeg serverede en varm rucola-salat med pinjekerner til, og det var absolut i topklasse. Salatopskriften var også inspireret af Jamie Oliver. Det var måske nok en traditionel middag, men hold da op en skøn afslutning på året, i hvert fald madmæssigt. I dag står den på hasselback-kartofler og kyllingebryst filet’er plus salat. Vi er ikke på skrump, men der blev spist igennem (for ikke at sige ÆDT igennem) hele december, så vi nyder faktisk et lidt lettere køkken her i januar.

  Hav en dejlig aften :o)


 3. Jan 10, 2007
  9:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen!
  Hvor lyder det som en hel fantastisk middag…jeg har faktisk kigget på den opskrift – og begyndte næsten at savle. Jeg ELSKER rødt kød – og kunne helt bestemt ALDRIG blive vegetar!!
  Det må vi prøve engang. Købte du oksehøjrebssteg hos slagteren eller??
  Uhh, jeg ville godt nok ikke bryde mig om sådan en levende hummer. At spise dem er en ting – de smager jo FANTASTISK – men at slå dem ihjel………det er en helt anden ting!!
  Det lyder nu også som en lækker aftensmad I skal have. Vi fik stegt flæsk og persillesovs (ikke just fedtfattigt), men det var hvad fantasien strakte til idag……..men det smagte nu godt 🙂
  Håber du snart kigger forbi igen 🙂


 4. Jan 10, 2007
  11:53 pm

  Louise

  Nej, jeg fik faktisk fat i stegen hos Brugsen. Vi oplevede for nogle år siden, i forbindelse med vores ufatteligt dårlige planlægning, da vi tog ud at handle på selve d. 31/12, at der ikke fandtes et ærligt stykke kød nogen steder. Ganske vist holder jeg meget af kylling, men tørstegte kyllingefilet’er er ikke lige det jeg gider nytårsaften. Anyway, i år fandt jeg så stegen hos Brugsen allerede d. 28. eller 29. december, og købte den straks. Den var stor, tung, flot (og ret dyr), men til gengæld var der mad til både 1. og 2. januar!! Og vi var faktisk fire stor-spisere forsamlet nytårsaften. Du skulle prøve opskriften til en af dine middage med gæster :o) Det er måske en anelse flot at sidde en onsdag og spise højreb med kæresten. På den anden side, nogle gange er det jo osse rart med lidt luksus ;o)


 5. Jan 12, 2007
  11:17 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Sher,

  Thank you for you kind words 🙂
  I hope you’ll enjoy you time in here.

  My best,
  Birthe


 6. Aug 27, 2007
  8:16 pm

  Rikke

  Hej i stuen.
  Jeg har været lidt anonym – rettere sagt vældig anonym, for jeg har været forbi din blog et utal af gange uden at skrive noget. Men det er som om, at jeg altid ender på din side, når jeg leder efter opskrifter, og der er efterhånden et helt hav af retter, jeg skal have prøvet af – ikke mindst æblekagen med smuldredej, for den ser godt nok lækker ud!
  I aften prøvede jeg så denne ret, og må sige at den var vældig god, men jeg vil nok bruge lidt færre soltørrede tomater næste gang – og måske prøve at undgå at branke dem… 🙂
  Tak for en god blog.
  Venlig hilsen
  Rikke


 7. Aug 27, 2007
  9:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Tusinde tak fordi du ikke længere er anonym – det er jeg glad for 🙂 Det betyder meget for mig at høre fra Jer der læser herinde, det er så hyggeligt, synes jeg…..

  Jeg er glad for at du kan bruge min side som inspiration og ja, den æblekage må du prøve, den er SÅ god!! Men pas på med at bruge for meget sukker, hvis du også bruger mange rosiner…

  Soltørrede tomater kan godt have en tendens til at være meget overdøvende i smagen, og mængderne i mine opskrifter kan altid varieres….det gør jeg jo også selv 🙂

  Igen, tak fordi du har givet dig til kende og jeg håber at “se” mere til dig herinde…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!