Newyorkerbyheart

Thai-inspirerede fiskefrikadeller med “remoulade” dressing………

Den hjemmelavede “remoulade”………..

Så er fiskefrikadellerne lige kommet på panden………

Næsten færdig-stegte………..

Klar til at blive spist…………
Aftenens tallerkner………

I aften stod menuen på Thai-inspirerede fiskefrikadeller, hjemmelavet “remoulade”, røde kartofler og grønsager. Det smagte rigtig dejligt og jeg synes godt om “remouladen”. Kæresten foretrak dog den almindelige, masseproducerede remoulade……

Thai-inspirerede fiskefrikadeller:
Fiskefars (jeg købte det i Netto)
1 rød, frisk chili, finthakket
saft fra ½ lime
1 forårsløg, finthakket
salt, friskkværnet peber
olie + smør til stegning
Det hele røres sammen og steges på panden i en blanding af smør og olie. Server med limebåde, som kan presses over de færdige fiskefrikadeller.

“Remoulade”:
creme fraiche (jeg brugte 9%)
lidt finthakkede kapers
finthakket, syltede, hele drueagurker
1 finthakket æble
lidt gurkemeje
karry
salt, friskkværnet peber
friskhakket dild
Det hele røres sammen og smages til.

I dag fik vi den endelige tidsplan for indflytning i det vi håber bliver vore nye hus – vi har jo endnu ikke skrevet under på nogen kontrakt. Det blev noget senere end vi havde regnet med/håbet på. De kan ikke love, at den er færdig før 1. december 2007, så det betyder at vi skal vente i 10 måneder. Vi kunne dog evt. vælge et andet hus og så flytte ind 1. juni. Men vi har valgt at holde ved det hus, som vi synes kommer til at ligge bedst – og følge følelsen i vores maver – så vi væbner os med tålmod og venter til den 1. december. Det betyder også, at vi ikke behøver at stresse helt vildt over at få lavet det sidste her hvor vi bor. I morgen kommer ejendomsmægleren, så vi kan få svar på nogle af alle vores spørgsmål og så kan vi forhåbentlig snart skrive under på en kontrakt, så vi ved at huset er vores 🙂

Nå, men med husflytningen udskudt noget længere end vi havde regnet med, så kan vi måske alligevel komme på skiferie og vores faste uge i Sverige til sommer, det satser vi i hvert fald på og skal have kigget lidt på nu. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget 🙂

Bøger:
Jeg er jo igang med Camilla Läckberg’s “Isprinsessen” og jeg synes faktisk at den er ret god. Jeg kan godt se hvad kæresten mener, med at der er en masse “tøse-fnidder”, men jeg synes at den i det store og hele er ok at læse.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jan 17, 2007
  3:55 am

  Anne

  Ooooooh- this looks so yummy! I think I would love these so. Thanks for your lovely photos.


 2. Jan 17, 2007
  10:11 am

  Anonymous

  Jeg har spekuleret på, hvor mange personer du laver til med dine opskrifter? For nogle billeder er fyldt med mad, men tallerknen er ofte kun med en lille del af hvad der er lavet..


 3. Jan 17, 2007
  10:46 am

  Newyorkerbyheart

  ertHi Tokyoastrogirl,

  yeah I think you would like these 🙂 Sorry I haven’t translated to English, it will come soon. My life has been a litte hectic, so I have only written the Danish version.
  I’m so happy that you keep coming back 🙂

  All my best,
  Newyorkerbyheart


 4. Jan 17, 2007
  10:47 am

  Newyorkerbyheart

  Hej!

  Jeg laver somregel kun mad til 2 (gerne til et par dage ad gangen). Jeg tager så altid et portions anrettet billed af maden.

  Mange hilsner
  Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!