Newyorkerbyheart

Asiatiske krebinetter og stegte nudler………..

Krebinetterne steges……….

Næsten færdigstegt……….

Grønsager svitses………..

Nudler kommes ved……….

Aftenens tallerken…….

I aften fik vi “Asiatiske krebinetter og stegte nudler” og jeg synes at det smagte godt. Kæresten spiste to krebinetter, så han må da være nogenlunde tilfreds 🙂

Asiatiske krebinetter og stegte nudler:
500 g hakket flæsk og kalv
1 spsk. olivenolie
1 tsk. finthakket ingefær
1-2 fed hvidløg
1 finthakket, frisk rød chili
salt, friskkværnet peber
smør og olivenolie til stegning
Stegte nudler med grønsager:
200 g kogte, afdryppede nudler
2-3 spsk. olivenolie
4 snittede forårsløg
1 courgette i tynde skiver
1 rød peberfrugt
½ frisk rød chili, finthakket
lidt soya
salt, friskkværnet peber
Ælt det hakkede kød med olie, ingefær og chili. Del og form dem til aflange eller runde bøffer. Steg dem i smør og olivenolie. Krydr dem med salt og peber.
Steg de stegte nudler i en stor sauterpande/wok i den varme olie sammen med forårsløg, courgetteskiver, hakket peberfrugt og chili. Rør imens og steg til nudlerne er let sprøde og grønsagerne netop møre – men gerne med bid i. Hæld lidt soya. Smag til med salt og peber. Server med chutney og soyasauce.

Bøger:
Jeg er blevet færdig med Sara Blædels “Kald mig prinsesse”. Jeg synes at det var en rigtig godt bog og jeg skal helt sikkert også have læst “Grønt støv”. Hun skriver godt og meget levende. Hvad jeg skal til at læse nu er jeg ikke helt sikker på, men I skal nok få det at vide ligeså snart jeg ved det 🙂

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Feb 7, 2007
  8:50 pm

  Marianne's mening

  Hvis jeg må komme med et forslag…
  Det er ikke krimi, men min søster har lige udgivet en bog, Jelne af Henriette E. Møller. Jeg syntes (selvfølgelig) den er god. Den har fået gode anmeldelser. Men ellers er jeg igang med Sigen af Lars Johansson, omkring 2.verdenskrig og kærlighed. Den er også rigtig god.


 2. Feb 7, 2007
  9:17 pm

  Marianne's mening

  signe, mente jeg


 3. Feb 7, 2007
  9:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen!
  Forslag er ALTID velkomne 🙂

  Jeg har noteret mig navnet og vil huske den når der skal købes nye bøger – tak 🙂

  Det er altid godt at prøve at læse noget andet…….

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Feb 8, 2007
  5:27 pm

  Anonymous

  hehe der sku selvfølgelig stå krebinetter og ikke koteletter…


 5. Feb 8, 2007
  5:27 pm

  Anonymous

  De ser da lækre ud – ku være man sku prøve dem en dag – er ikke så meget for de kedelige danske koteletter…

  Birthe du laver virkelig fantastisk lækker mad som jeg tit lader mig inspirere af. I principppet ku jeg snildt lave en madugeplan – bare slå op på din blog – der er masser at inspiration at hente – det er mad lige efter mine smagsløg… super lækker bliv endelig ved! Jeg kigger næsten med dagligt;0)
  Kh Ditte


 6. Feb 8, 2007
  7:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ditte!
  Tak for de rosende ord og jeg er glad for at det måske kan hjælpe dit til at planlægge maden…..

  De er ihvert fald ikke som de almindelige danske (som jeg heller ikke er så vild med), men har noget mere smag 🙂

  Jeg er glad for at du kigger forbi her ofte……..bliv endelig ved med det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Feb 11, 2012
  8:48 pm

  John Hinge

  Fik lige prøvet denne opskrift i dag, hold da OP hvor var det en dejlig ret


  • Feb 12, 2012
   12:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej John!

   Det glæder mig at den faldt i god jord 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!