Newyorkerbyheart

Cookies med chokolade og karamel……..

Billede mangler desværre

Hershey kisses med karamel, vejes af……….

Billede mangler desværre

…………og hakkes…………..

Dejen sættes på plade, med god afstand……….

Så er de lige kommet ud af ovnen………

Tadaah………en cookie med chokolade og karamel………

Vi fik jo så meget chokolade fra USA, så jeg blev nødt til at bruge noget af det “konstruktivt”. Jeg besluttede mig for idag at lave nogle cookies med chokolade og karamel. De Hershey kisses vi fik, var jo med karamel i. Så jeg tænkte at jeg bare kunne hakke dem og så komme dem i dejen og jeg kan kun sige en ting……………….de blev GODE!!!!

Cookies med chokolade og karamel:
75 g blødt smør
100 g sukker (jeg brugte 75 g)
50 g brun farin (jeg brugte 40 g)
1 æg
150 g mel
1 tsk. vaniliesukker
½ tsk. natron
½ tsk. salt
100 g chokolade
100 g karamel stykker
evt. finthakkede nødder (det udelod jeg)
Rør smør og sukker rigtig godt sammen. Kom farin og æg i, og pisk igen rigtig godt. Bland mel sammen med salt, vaniliesukker og natron og rør det i smørblandingen. Tilsæt hakket chokolade (og evt. hakkede nødder). Sæt dem på bageplade med 2 teskeer. Lav god mellemrum, for de flyder ud. Bages ved 175 grader i 10-15 minutter.

Note 1:
Hvis man hellere vil erstatte chokoladen med noget sundt, tror jeg at der med held kan tilsættes havregryn i stedet for. Jeg kunne også forstille mig at prøve at lave dem med chokolade og tørrede tranebær en dag………..

Jeg skal på barselsvisit i morgen. Kærestens søster og jeg kører til Sjælland for at se den lille nye pige der er kommet til familien i lørdags…………vi glæder os sådan til at se hende. Jeg håber at kagerne vækker lykke derovre 🙂

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


  1. Jun 26, 2013
    3:13 pm

    Emilie

    Hvor mange bliver der?

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!