Newyorkerbyheart

Endnu en pakke fra USA + en præmie……….

21 februar , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Gaver - Tags:

Denne lækre grillpande fra Le Creuset har jeg vundet for en opskrift…….

Endnu en gave fra USA: The Martha’s Vineyard Table……..

Og en til: “Big sky cooking”……….

Og den sidste: Et par super flotte støvler fra Règence……..

I dag modtog jeg endnu en pakke fra USA (sikke forkælet jeg bliver!!): 2 super flotte kogebøger hvor der ser ud til at være MANGE lækre opskrifter. Den ene er “The Martha’s Vineyard Table”, som er fyldt med lækre opskrifter og flotte billeder fra den smukke ø.

Den anden “Big sky cooking”, som jeg længe har ønsket mig. Den er skrevet af Meredith Brokaw (gift med Tom Brokaw) og Ellen Wright. Den er fyldt med de flotteste billeder fra Montana og lækre opskrifter – så er godnat læsningen klaret. Der er ikke noget der giver en bedre søvn end at læse kogebøger som godnat-læsning 🙂

Jeg fik også et par smukke og flotte støvler fra Règence – og så passer de mine lidt “kraftige” lægge……..
Jeg har også vundet en Le Creuset grill pande. Jeg har vundet den herinde fra: 4 opskrifter. Jeg vandt for opskriften “Muffins med hindbær og hvid chokolade”, jeg har postet den før og du kan finde den her.

Det var alt for blogging her i dag. Jeg håber ikke at I er sneet alt for meget inde, her hvor jeg bor har vi ikke set skyggen af et snefnug – kun regn!!
I morgen vender jeg tilbage med “Deller med chili, lime og karry”.

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. Feb 21, 2007
  7:56 pm

  Marianne's mening

  Hvor må det være dejligt at få sådan nogle gode pakker fra USA. Jeg er noget misundelig på Jelly Beans. Dem kan jeg nu godt lide.
  Bøgerne og støvlerne ser godt ud. Bare det var mig 🙂


 2. Feb 21, 2007
  9:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Ja, jeg elsker også Jelly beans 🙂


 3. Feb 23, 2007
  7:56 pm

  Louise

  Jeg er altid misundelig på pakker fra USA – men jeg er næsten endnu mere misundelig på den le Creuset pande. Den ser virkelige skøn ud! I øvrigt kan jeg slet ikke lide Jellybeans – men jeg rejser til USA om to måneder, og jeg glæder mig!


 4. Feb 23, 2007
  9:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Åhh, heldige dig – hav’ en fantastisk tur og ta’ en drink for mig derovre 🙂

  De varmeste hilsner
  Birthe


 5. Feb 25, 2007
  5:31 pm

  Louise

  Jep! Skal nok huske at tage en drink for dig :o) Vi skal dog ikke til Østkysten, men tager Vestkysten ligesom sidste vi var derovre. Vi skal bo hos nogle venner i San Francisco, og laver også et par smutture til Seattle og Las Vegas (hvor jeg aldrig har været) og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver bare godt!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!