Newyorkerbyheart

Flæskesteg med det hele……..

15 februar , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: ,

Inden den sættes i ovnen……….

De brunede kartofler………..

Den færdige steg……….

Aftenens tallerken…….

I aften fik vi noget så “kedeligt”, men også noget så godt, som god gammeldags flæskesteg med rødkål, brune kartofler og brun sovs. Når vi får flæskesteg her i huset, så får vi ikke hvide kartofler, for de bliver ikke spist. Ikke særlig sundt, men sådan er det bare engang imellem 🙂
Jeg vil ikke trætte Jer med opskriften, for jeg er sikker på at I ved hvordan flæskesteg med tilbehør laves 🙂

Efter jeg har skrevet så meget om min barndom/ungdom, har mange spurgt mig om jeg ikke bare hader mine “forældre” og om jeg har tilgivet dem. Jeg har brugt mange år på at hade og da jeg så endelig fandt ud af at det ikke hjalp mig videre, først da kunne jeg endelig komme videre med mit liv. Had er næsten ligesom en form for brændstof, man kan køre på det et vist tidsrum, men pludselig er tanken tom. Had er ikke nogen konstruktiv følelse og jeg har været nødt til at give slip på den følelse, ellers ville det æde mig op indvendig. Jeg ville have gået til grunde hvis jeg skulle have levet med den hade-følelse hele mit liv – og så ville de have vundet, og jeg tabt!!!

Om jeg har tilgivet? – ja, det har jeg…………men det er ikke ensbetydende med at jeg nogensinde glemmer!!! Det lyder meget naiv, men jeg bliver nødt til at tro på at de har gjort det bedste som de har kunnet, på det sted i livet de har været. Jeg har det også sådan lidt, at det jo er mine “oplevelser”, der har formet mig til den person jeg er i dag – og den person er jeg egentlig ved at blive ret glad for 🙂 Det er jo ikke sikkert, at jeg ville have haft de oplevelser jeg haft (f. eks. mit USA ophold) og mødt de mennsker jeg har mødt (f. eks. min amerikanske “familie”), hvis jeg havde haft en anden opvækst. Ikke at jeg ønsker det for nogen i hele verden at de skal opleve de jeg har været igennem – og ingen skal være i tvivl om at jeg hellere ville have haft en lykkelig opvækst!!!! Men når det nu skulle være, så synes jeg i dag, at jeg er kommet godt ud på den anden side………..

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Feb 17, 2007
  11:47 am

  Signe

  Hej Newyorker. Jeg har det på sammen måde 🙂 Når der er brunede kartofler, så skipper jeg de hvide. Det er helt sikkert 😉


 2. Dec 7, 2007
  7:24 pm

  Ingrid

  Hej, naar du nu har vaeret i USA og er glad for madlavning er du maaske den bedste at spoerge; jeg boer i USA med min familie og vil gerne proeve at lave flaeskesteg for foerste gang men aner ikke hvor jeg kan finde ingredienserne herover, eller hvordan jeg skal forklare en slagter hvad der skal til, nogen foreslag?


 3. Dec 7, 2007
  7:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ingrid!

  Jeg har svaret dig via mail 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!