Newyorkerbyheart

Græsk pastasalat og marineret kyllingebryst…….

Billede mangler desvæære

Marinaden til kyllingebryst………..

Billede mangler desvæære

Græsk pastasalat………..

Billede mangler desvæære

Kylling steges………..

Billede mangler desvæære

Aftenens tallerken………..

Det nyeste billed af Prinsessen…………

I aften fik vi “Græsk pastasalat med marineret kylling” – og det smagte super godt – især kyllingen. Jeg fik for et stykke tid siden en flaske “Appelsin-chili sauce” fra Morten Heiberg og det brugte jeg bl. a. i marinaden, det kan KUN anbefales, sikke en smag det gav!!!

Græsk pastasalat:
200 g kogt pasta (jeg brugte penne)
200 g squash i bjælker
200 g letkogte, grønne bønner
200 g cherrytomater i halve
½ rødløg i fine halve ringe
50 g fetaost i tern
25 g sorte oliven
Marinade:
1 spsk. olie
3 spsk. vand
4 spsk. vineddike (jeg brugte balsamico)
2 spsk. fransk sennep (jeg brugte 1 spsk. dijon)
salt, friskkværnet peber
purløg
Kog og afkøl pastaen. Rens og udskær grønsagerne. Kog bønnerne ca. 3 minutter og afkøl dem. Bland det hele sammen. Rør marinaden sammen og hæld den over salaten. Vend det hele godt rundt. Lad salaten trække i mindst 20-30 minutter.
Du behøver ikke at følge opskriften slavisk, bare i de mængder du synes er passende og som du kan lide (det gjorde jeg *S*).

Marineret kyllingebryst:
2 kyllingebryst fileter
ca. 1 dl Appelsin-chili sauce fra Morten Heiberg (se note)
ca. 2 spsk. olivenolie
friskkværnet peber
tørret rosmarin
friskpresset hvidløg (jeg brugte 2 store fed)
Ingredienserne til marinaden blandes sammen og hældes i en pose. Kyllingebryst fileterne kommes i og de lægges i køleskab i mindst 4 timer – helst natten over. Vær lige opmærksom på at blandingsforholdene i marinaden kun er ca. da jeg ikke målte af, men bare hældte det sammen 🙂

Note 1:
Hvis du ikke kan få fat i Appelsin-chili saucen fra Morten Heiberg så prøv at presse noget appelsinsaft, finhakke en frisk rød chilifrugt og så hælde noget honning (eller farin) ved…….derefter blandes med de øvrige ingredienser. Jeg tror at, at det også vil kunne bruges (- men garanterer det ikke *S*).

Film:
I lørdags så vi “Garfield the movie” på dvd. Jeg tror måske at man skal være katte-ejer/katteelsker for at værdsætte den. Den var meget sød, men ikke nogen stor film 🙂 Der er også da vi så filmen, at det nyeste billed af Prinsessen er taget (det som er vist ovenover). Hun var godt knotten over at vi sad og så på en anden kat!!!

Nu er vi ved at være klar til at sætte huset til salg. På fredag kommer der en fotograf, som skal fotografere huset indvendigt…………og det skulle komme i den lokale ugeblad på tirsdag!!! Det er ret spændende om der kommer nogen og vil købe vores lille hus…..på den anden side skulle de helst vente med at overtage det til den 1.12.07, da vi jo ikke kan flytte ind før. Jeg er ikke så meget for at skal flytte 2 gange indenfor kort tid med katten, jeg tror at det bliver alt for forvirrende for hende……….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!