Newyorkerbyheart

Hakkebøffer med soltørrede tomater………

Vores ynglingskartofler inden de kommes i ovnen……….

Hakkebøfferne steges……….

Så er de næsten færdige……..

De færdige kartofler……

Aftenens tallerken…….

Det var meningen at vi skulle have haft Bøf Lindstrøm i dag, men jeg havde taget det forkerte fars ud af fryseren, så jeg måtte improvisere………

Det blev til nogle hakkebøffer, vores ynglingskartofler (som jeg vist har givet opskrift på flere gange før), grønsager og Caberet sauce fra Knorr. Det smagte suverænt – og i det hele taget kan mad med kartoflerne som tilbehør ikke gå galt. De er SÅ suveræne – men der skal laves mange – for de forsvinder som dug for solen 🙂

Hakkebøffer med soltørrede tomater:
500 g oksefars
10-12 håndfuld soltørrede tomater, finthakkede
3 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. dijonsennep
salt, friskkværnet peber
4 skiver toastbrød, uden skorper
2 dl mælk
1 æg
Bræk brødet i stykker og bland med mælken, rør rundt indtil det er opløst. Bland farsen i og bland det med æg og resten af ingredienserne. Rør det godt rundt. Form til bøffer og steg dem i olie, ca. 8-10 minutter på hver side. Server med det tilbehør I kan lide………
Jeg har i uendelig lang tid fået havregryn til morgenmad og er blevet SÅ træt af det. Nu er jeg begyndt at lave havregrød i microovnen (på vand). Når det er færdig får det et drys kanelsukker og så æblemos der bliver blandet i. Hold da op, det er nærmest en hel fest hver morgen!!! Det smager simpelthen SÅ godt – det kan jeg godt blive afhængig af…………og så er jeg mæt til langt op på eftermiddagen 🙂

Bøger:
Jeg er jo ved at læse Ken Folletts “Sneet inde” og kan kun anbefale den. Den er så velskrevet og godt fortalt, så jeg nærmest kan se “billederne” for mig, en ren nydelse………

I morgen skal vi bare have rester, så der bliver der ikke blogget.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Feb 15, 2007
  3:47 pm

  Lise

  Bliver simpelthen nød til at spørge hvor mange i er i din familie. For 6 bøffer og sådan en omgang kartofler ville i min lille familie på 2 voksne og 1 barn give mad til ihvertfald 2 dage 🙂 Men det ser lækkert ud.

  Kh
  Lise


 2. Feb 15, 2007
  5:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Jamen, vi fik det skam også i to dage, men derfor kan jeg jo godt fotografere al maden 🙂


 3. Nov 18, 2008
  5:08 pm

  Karina

  Hold da op!!!!
  Sikke en masse opskrifter, det er jo helt fantastisk. Må i hvertfald prøve de her hakkebøffer. Er det timan på kartoflerne?
  Du skulle ikke have overvejet en kogebog?, det er i hvert fald en mulighed. Hvis du da ikke har gjort det.
  Tak her fra, flot arbejde.


 4. Nov 18, 2008
  5:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Mange tak 😀

  Håber at du vil kunne lide hakkebøfferne. Det er frisk rosmarin, groft salt og friskkværnet peber på kartoflerne, dryppet med lidt olivenolie – vores absolut favorit måde at få kartofler på….

  Jeg tror ikke jeg vil gøre mig i en kogebog, det er jo ikke mine opskrifter, men nogen som jeg har “samlet” op på nettet eller rundt omkring – men tak for kommentaren, det er sødt af dig 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!