Newyorkerbyheart

Tak for alle Jeres besvarelser………

19 februar , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Min blog - Tags:

Jeg blogger ikke mad i aften, da vi har fået torsk med bacon om, flødestuvet spinat og pillede kartofler – og det har jeg postet opskrift på omkring jul………

Men jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle Jer der har svaret på spørgeskemaet – hvor er det fantastisk!!! Jeg er helt rørt til tårer!!! Tænk at så mange af Jer følger så trofast med, det havde jeg slet ikke forventet.
I skal vide, at var det ikke for al den feed back jeg får, så ville jeg ikke have forsat. I starten var det kun et “eksperiment” og jeg har aldrig i min vildeste fantasi troet, at så mange ville ligge vejen forbi mit lille sted på nettet.

I morgen vender jeg tilbage med mad. Menuen står på oksekøds-/pastafad med broccoli.

Igen: TAK!!!

De varmeste hilsner
Newyorkerbyheart

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!