Newyorkerbyheart

Blogtjek 07 – spørgeskema………

16 marts , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Min blog - Tags:

Jeg vil bare lige skrive til Jer, at hvis der er nogen af Jer som ikke har udfyldt spørgeskemaet – og som gerne vil – så er det sidste chance nu. Det slutter den 02. april………

Tak til alle Jer som har besvaret spørgeskemaet!!!! Det har været meget bevægende for mig at læse Jeres besvarelser………..og jeg er meget taknemlig og glad for at I er så mange der læser denne lille blog.

TUSINDE TAK!!!

En af Jer har skrevet at det er svært at kommentere mine indlæg. Det er jeg ked af, jeg ved kun, at I bare skal trykke på kommenter forneden på hver af mine indlæg………beklager hvis det er meget besværligt. Desværre er der ikke så meget jeg kan gøre ved det. Er der noget er I også altid velkommen til at maile til mig.

Jeg vender tilbage senere i dag med mad og en kage………….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!