Newyorkerbyheart

Grove boller………..

03 marts , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags: ,

Bollerne inden de hæver igen………

……….og lige en enkelt……….

Friskbagte og lækre……….

Jeg bagte også grovboller i dag, da kæresten havde en af hans venner oppe for at hjælpe med at gøre huset klar til salg. Disse grov boller er en variation af den opskrift på boller som jeg altid bruger, og som er lige perfekte hver gang!!! Jeg bruger jo min brødmaskine til at ælte og hæve dejen i. Så skal de bare lige formes til boller, hæve igen og så bage…………dejlig nemt 🙂

Opskriften kan I finde her. Jeg har bare erstattet halvdelen af hvedemelet med fuldkornsmel. De blev super gode – som sædvanlig 🙂

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!