Newyorkerbyheart

Kæresten laver mad: pasta og millionbøf………

Kød svitses………..

Løg og væske kommes ved………

Aftenens tallerken…..

I går lavede kæresten mad – og vi fik rester i dag. Jeg har det stadig så dårligt at jeg ikke kan slæbe mig i køkkenet. Kæresten lavede det han er god til: Pasta og millionbøf – og det smagte rigtig godt.

Millionbøf:
oksefars
hakket løg
1 ds. hakket tomater
flydende oksebouillon
koncentreret tomatpure
lidt vand
salt, peber
Kød svitses. Derefter tilsættes hakket løg og det hele svitses yderligere. Vand, tomater, bouillon, tomatpure, salt, peber tilsættes og det hele simrer lidt. Der laves en meljævning og saucen jævnes efter ønske. Saucekulør tilsættes og det smages til med salt og peber. Server med pasta eller en form for kartofler.

Ja, som I kan forstå har jeg jo fået influenza i slem grad. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så syg……….faktisk tror jeg at selv prinsessen (læs: katten) er forarget over hvor meget jeg har sovet i de sidste dage!!!! Jeg har stort set ikke lavet andet end at sove og pudse næse, hvilket også er resulteret i at min næse med garanti er væsentlig rødere end Rudolf’s 🙂 I dag er det lidt bedre, især nu her til aften. Jeg har sovet hele dagen lige indtil kl. 18.00 og lige nu lader det til at det går fremad………..skøøøønt!!!! I morgen håber jeg, at jeg kan holde mig vågen noget mere end i dag og jeg har lovet kæresten at lave pizza (- I ved de superlækre fra USA). Jeg håber, at jeg kan tage mig sammen til at blogge mad igen på mandag, hvor jeg gerne skulle være frisk 🙂

Vi kom hjem med en del gaver også fra min amerikanske “familie” bl. a. fik vi 3 pints ahornsirup. Den pureste af slagsen, idet min “far” selv laver det. Han har MASSER af ahorntræer ude i “baghaven” og et lille “sugarhouse” hvor han hvert forår koger sirup, så mere autentisk ahornsirup fåes ikke……………og det smager SÅ skøøøøønt!!!! Nu har jeg nok til at lave lækre amerikanske pandekager og “French toast” i laaaaang tid fremover – skønt!!!!

Bøger:
Jeg er blevet færdig med “Milde Moses” af Dan Melchior og hvis I får fingre i den så skulle i læse den. Han overlevede jo 5 koncentrationslejre, som jeg vist før har skrevet. Det er en utrolig spændende, interessant og MEGET livsbekræftende bog. Tænk, den her mand har været SÅ meget igennem og alligevel har han beholdt han positive indstilling til livet. Ham som i den grad har grund til at føle had og andre slemme ting, han gør det ikke………

Nu skal jeg til at læse “London kalder” af Ken Follett og den glæder jeg mig til at gå igang med.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Mar 30, 2007
  11:56 am

  Lisen

  Først og fremmest GOD BEDRING! :o)

  Vidste du at Millionbøf var højest på listen over hvad den danske befolkning spiser?

  Nå men glæd dig til “London Kalder” den har jeg hørt som lydbog for nogle mrd siden. Hører nemlig lydbog når jeg kører bil til jobbet, så går tiden så dejligt.

  God weekend

  – Lise


 2. Mar 30, 2007
  2:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Mange tak – og nej, det vidste jeg ikke 🙂
  Lydbøger, ideen om dem bliver mere og mere tiltalende for mig. Jeg elsker at få læst højt, så det kunne være at jeg skulle anskaffe mig nogle lydbøger. Især har jeg drømt om at få Dan Brown’s Da Vinci mysteriet på lydbånd, selvom jeg har læst den, kunne jeg godt tænke mig at få den læst højt 🙂


 3. Mar 31, 2007
  10:11 am

  Lise

  Jeg låner lydbøgerne på biblioteket, det er jo gratis :o)

  Det er ret fedt at få læst højt, føler mig helt hensat til at være barn igen.

  I øjeblikket får jeg læst “hotel new hampshire” op.

  Kh
  Lise


 4. Mar 31, 2007
  10:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Det må jeg prøve 🙂
  Lidt sjovt, for den familie jeg var au pair hos i New Hampshire (dem som lige har været på besøg), de boede i et gammelt hotel……

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!