Newyorkerbyheart

Københavnertur og besøg fra USA, del 2………

28 marts , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags:

Stemningsbilled fra Nyhavn………..

Fra Kanal-rundfarten: Det nye operahus………..

Fra Kanel-rundfarten: Marmorkirken og Amalienborgslot………

Tristan fægter i Valbyhallen……..

Tristan fægter i Valbyhallen………

Fredag startede vi dagen med hotellets kæmpe morgenbuffet i “Mama’s & Papa’s”. Det var super lækkert, der var simpelthen ALT mellem himmel og jord: masser af forskelligt brød, masser af forskelligt wienerbrød, yoghurt, cornflakes, frisk frugt, sild og laks i mange forskellige afskygninger, kogte æg, ost, marmelade, pålæg, forskellige pølser, bønner i tomatsauce, røræg, bacon, stegte tomater, stegte champignon og man kunne selv lave vafler.
Vores maver blev fyldt godt op.
Igen gik snakken godt ved morgenbordet og jeg nød samværet med min familie i fulde drag. Nogle gange var det næsten svært at være ordentlig tilstede, fordi jeg bare ville få det hele så meget “ind under huden”, så jeg kan bevare mindet og genkalde det igen og igen.
Vi mødte også en anden af Joyce’s veninder og hendes søn, som også var kommet for at fægte i Valbyhallen.

Vi tog igen ind til byen. Vi gik direkte til Rosenborg Slot, for at følge Livgarden til Amalienborg og se vagtskiftet. Vi gik også ned til vandet for at se Operahuset og sad og nød solen lidt på trappen, vejret var SÅ skønt!!! Vi tog hen og spiste frokost i Nyhavn. De ville så gerne have smørrebrød, men det vi fik var nu ikke så fantastisk (-men det vidste de jo heldigvis ikke). Derfra hen til pølsevognen, for jeg havde lovet Emma en rigtig rød dansk hotdog. De kunne godt lide den, men synes at den var MEGET svær at spise. Fra Nyhavn gik turen op ad Strøget igen. Joyce ville gerne ind i Royal Copenhagen og købe en tallerken og vi skulle finde nogle bøger til Emma, som var løbet tør for læsestof. Jeg forlod dem på Strøget, for jeg var så forfærdelig træt, så kæresten “overtog” dem.
Da jeg kom tilbage til hotellet var der en masse TV vogne. Jeg tænkte egentlig ikke så meget over det, men det viste sig at Mikkel Kessler og ham cubaneren han skulle bokse imod var blevet vejet på hotellet………..lidt sjovt.

Om aftenen skulle Tristan ud til Valbyhallen for at få tjekket hans våben og indskrives (tror jeg at det var) og derefter spiste vi igen på “Mama’s & Papa’s” på hotellet. Vi fik buffet, hvilket var rigtig godt. Der var bl. a.: sandwich, hønsesalat, brød, rejer & asparges, salat, ost, roastbeef, tortellini i flødesauce, torskeruller, smørstegte små kartofler, lynstegte grønsager og Brownies.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!