Newyorkerbyheart

Kylling i cola………..FIASKO!!………..

Kylling dækket af cola-/ketchup saucen………..

Grønsagsfadet klar til at komme i ovnen……….

Det færdige resultat………..

Aftenens tallerken………..

Ja, jeg lavede jo så Kylling i cola med grønsagsfad i aften og jeg kan ligeså godt sige det som det er: det gør jeg ALDRIG igen!!!! Det smagte mildest talt ikke godt………heller ikke grønsagsfadet. Det kan godt være at det er sundt og lavet totalt uden fedtstof, men det var altså heller ikke værd at spise. Jeg prøvede at koge nogen ris, men det hjalp heller ikke rigtig. Så til sidst smed vi det ud og spiste ristet hjemmebagt franskbrød med banan på – det smagte godt!!! 🙂

Men selvom vi ikke kunne lide maden, så skal I da ikke snydes for opskriften. Måske har jeg gjort noget forkert, jeg ved det ikke……..

Kylling i cola med grønsagsfad:
170 kyllingebryst
1 dl ketchup
1 dl cola light
1 tsk. frisk reven ingefær
salt, friskkværnet peber og tabasco efter smag
150 g squash
150 g peberfrugt
100 g løg
1 dl bouillon
salt, peber og presset hvidløg
Kyllingekødet lægges i et ildfast fad. Bland cola og ketchup sammen med tabasco, salt og friskkværnet peber. Hæld det over kyllingen.
Skær grønsagerne ud i små tern og læg dem i et andet fad. Hæld bouillon ved og pres hvidløg ud over. Krydr med salt og peber. Sæt begge fade i ovnen på sammen tid, de skal have 30 minutter ved 200 grader.
Held og lykke……….

Lad mig vide om nogen af Jer får prøvet det…………eller om jeg har gjort noget forkert………
Jeg forstår simpelthen ikke alt det polimik med DR, jeg mener, hvis vi andre overskred vores budget med SÅ meget……..så ville vi da ikke “eksistere” mere!!! Jeg synes helt ærligt godt at vi kunne undvære DR. Jeg synes at de skulle poste nogen af alle de penge i TV2 og så lade dem om at være “public service-organ” i Danmark. Det tror jeg faktisk at de vil gøre bedre!!!!
Her i huset ser vi DR så sjældent, at vi lige så ikke kunne have den på vores program valg. Vi ser TV2, TV2 Zulu, Discovery, National Geografic, DK4 og enkelte gange kan vi faktisk også finde på at se TV2 Charlie. Resten af alle de programmer vi har, kunne vi sådan set godt undvære. Det eneste gode der er ved DR er DR2 da de sendte “The west wing”, det er da en fantastisk serie!!!! TV3 og TV3+ ser vi så godt som aldrig pga. alle reklamerne, det kan ske at kæresten “falder” over “The Simpsons”, men det er meget sjældent…………

Jeg ved ikke helt om der bliver blogget i morgen. Kæresten skal måske have en lang arbejdsdag og jeg ved ikke rigtig om jeg gider at lave mad til mig selv……..

Print Friendly
Tilbage

11 kommentarer


 1. Mar 15, 2007
  10:03 am

  Jerzy

  Hej Birthe
  Der var dog en skuffelse.
  Det ku’ være at fiasko skyldes anvendelse af Light Cola i stedet for real stuff 😉
  Prøv at kigge på et alternativ kyllingeret her:
  http://politiken.dk/forbruger/mad_og_drikke/article261976.ece
  /Jerzy


 2. Mar 15, 2007
  12:53 pm

  Lise

  Hej Birthe,

  jeg kan heller ikke lade være med at tænke, at det må være det der cola-light noget som har skabt misharmonien.

  – Lise


 3. Mar 15, 2007
  8:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej begge!

  jamen jeg “snød” faktisk og brugte rigtig coca cola, fordi jeg jo hader light sodavand (jeg troede faktisk at det var det der gjorde det…….)
  🙂


 4. Mar 16, 2007
  7:18 am

  Marianne's mening

  Hej
  Det var da træls det ikke smangte godt, men jeg er glad for du havde taget billeder af det. Jeg har tit tænkt på hvordan det ser ud/hvordan det laves. Det har jeg fået svar på nu. Mange tak 🙂


 5. Mar 17, 2007
  5:28 pm

  Louise

  Jeg har også lavet cola-kylling en gang, efter at have hørt vidt og bredt om hvor herligt det var – og jeg syntes heller ikke dengang at det var noget særligt overhovedet. Kylling er en skøn spise, og da man kan lave det på SÅ mange andre måder, synes jeg slet ikke at der er grund til at lave cola-kylling ;o)


 6. May 9, 2009
  9:26 am

  Mikkel

  Jeg har selv op til flere gange lavet kylling i cola, og har været en succes hver gang.
  Opskriften minder meget om denne, dog med en ændring.

  Jeps lige dele ketchup og COCA COLA (ikke light eller andre produkter, det bliver ikke det samme), lidt tabasco efter smag, plus frisk revet ingefær, det hele blandes sammen, og hældes over kyllingestykkerne, også i ovnen ved en 200-225grader i cirka en time.


 7. May 9, 2009
  1:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mikkel!

  Mange tak for dit input, så kan det jo være at jeg må forsøge mig igen engang 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 8. Sep 5, 2009
  10:45 pm

  Anonymous

  hej… ja ik noget og sige til du ik fik en ordentlig smag ud af det …MEN kan se at du overså det
  VIGTISTE i opskrifte,NEMLIG AT GRØNTSAGERNE SKULLE HAVE VÆRET BLANDET MED I SOVSEN OG IKKE SERVERES VED SIDEN AF ;).Hvis du husker det så bliver du faktisk forbavset over hvor godt det smager,det måtte jeg også erkende efter at ha været lidt skeptisk da jeg tænkte at det ville jeg også prøve at lave :).Jeg kan anbefale dig og se opskriften på http://www.madopskrifter.nu
  go fornøjelse og velbekomme 🙂


 9. Sep 5, 2009
  10:56 pm

  Anonymous

  ps.glemte og skrive at det skal være den version der hedder(kylling i cola MED grønsager,der ingår bla porer som snittes og kommes i…den står under den første version de viser på siden som bare hedder (kylling i cola) lidt nede…mener der står ved den


 10. Sep 14, 2009
  5:49 pm

  Morten

  Ved godt at indlægget er lidt gammelt, men faldt lige over det og synes jeg ville give mit besyv med.
  Vi har lavet kylling i cola mange gange og det har altid været en succes.
  Vi laver dog ikke med ingefær og hvidløg, men derimond ALTID med cola LIGHT (det skal jo være sundt, så ikke noget sukker).
  Ellers står den bare på 1/2 ketchup og 1/2 cola og så TABASCO der giver den stærke smag. Smækkes oven på kyllingstykkerne og serveres med ris.
  Det bliver altid godt!


 11. Sep 14, 2009
  9:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Morten!

  At det er et gammelt indlæg gør ikke noget, det er altid rart at høre nye tips 🙂

  Jeg har endnu ikke haft mod på at prøve det igen, men måske det kommer en dag, så vil jeg prøve din version…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!