Newyorkerbyheart

The Magic of Boboli pizza……………..

05 marts , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Det nye hus - Tags: ,

Pizzabunden i dens indpakning……….

Den fantastiske tomatsauce, som hører sig til……….

Sådan ser bunden ud inden der kommer fyld på……….

Vores ynglingsfyld kommes på………..

Færdigbagt…………og den var FANTASTISK…………

I aften fik vi et par stykker Boboli pizza’er, som er de pizzabunde jeg fik sendt fra USA. Super let aftensmad, de skal bare tøes op og fyldes på. Der medfølger tomatsauce, som også smager SUPER godt!!! Jeg kom så bare vores ynglings fyld på, fyldet er: mozzarellaost, tyndt skivede friske champignons, skivede sorte oliven, snackpeber i tynde strimler og pepperoni. Jeg sætter så pizzaen ind på en rygende varm bageplade, en som får lov til at stå i ovnen ved fuld varme – så den (næsten) fungerer som en bagesten. Bunden bliver sprød og lækker…………og vi nød pizzaen i fulde drag 🙂

Nogen af Jer der var ude og se måneformørkelse natten til søndag? Vi var ude og se det, hvor var det flot. Jeg prøvede at tage billeder, men de blev desværre ikke gode. Jeg synes normalt, at månen er kæmpe stor når der er fuldmåne. Men af en eller anden grund var den meget lille i lørdags, synes jeg. Jeg har aldrig set en måneformørkelse før, så det var en god oplevelse……

Sikke en smuk brudekjole Alexandra havde på i lørdags, jeg synes dog at sløret var lidt malplaceret!! Man må sige, at hun har gjort det ganske godt ved at “kapre” en 14 år yngre mand – godt gået Alex 🙂
Min kæreste er næsten 5 år yngre end mig……………men det er nu ikke sådan noget man mærker i det daglige!!!! Men jeg synes at det var underligt, da vi startede med at komme sammen.
I dag har der været en fotograf, for at tage billeder af huset indenfor. Dem skal ejendomsmægleren jo bruge på hans side. Det er lidt underligt, lige pludselig er det hele så virkeligt…………..nu er huset sat til salg og vi skal flytte til december………

Jeg er ved at komme lidt ovenpå igen efter en utrolig hård uge i sidste uge, det var godt nok en der tog meget på kræfterne.

Bøger:
Jeg er stadig ved Camilla Läckberg’s “Prædikanten”. Af en eller anden grund synes jeg ikke at den er så god. Jeg kan ikke sætte fingeren præcist på hvad det er, men den fungerer ikke helt for mig…………lidt træls.

Print Friendly
Tilbage

Én kommentar


  1. Mar 6, 2007
    7:57 pm

    Birgit

    Mmmmm pizza… Længe siden jeg har fået det… I dag nøjes jeg med toast… SUK

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!