Newyorkerbyheart

1 down only 89 more to go…………………

1. “lap” til mit nye tæppe……….
Prinsessen…………

Prinsessen………

Prinsessen…………

Prinsessen har “sneget” sig op på bordet……………

Jeg er begyndt på et nyt hækle projekt, som gerne skulle ende med at blive til et tæppe engang. Opskriften er fra Garnstudio, men ikke i den garnkvalitet eller i de farver som der er vist. Jeg sammensætter mine egne farver og laver det i bomuld, da jeg ikke så godt kan tåle uld. “Lappen” som er på billedet er ikke helt rigtig, den skal være 6-kantet – jeg har rettet det – men da vores kabel til digitalkameraet er gået i stykker kan jeg ikke oploade de nye billeder. Derfor vil der heller ikke komme billeder de næste par dage, men bare rolig……………..et nyt kabel er bestilt 🙂

Farverne på tæppet skulle blive rosa, mørk sand, vissengrøn (sådan nærmest armygrøn) og beige. Jeg er meget spændt på resultatet og håber på, at det bliver rigtig flot. Det næste lange stykke tid vil jeg koncentrere mig om at hækle nogle skønne tæpper……..

I går gik vores TV og i stykker. Den har været gal i et stykke tid, men vi havde jo håbet på at den ville holde til vi skulle flytte………..men så heldige skulle vi altså ikke være. Lige pludselig gik den totalt i sort og kun lyden var der stadig……………..ikke helt det samme at se TV kun med lyd!!! Nå, men nu får vi da rigtig lejlighed til at kunne (sam)tale………..spændende *G*

Vi køber nok et fladskærms TV, da vi nu er så forholdsvis tæt på at skulle flytte at alt andet ikke giver noget mening. Nu krydser vi så bare fingre for at der ikke er mere der går i stykker inden vi skal flytte. Jeg synes, at det var været et forfærdeligt dyrt forår!!!!

Vi var lige omme og se ved vores nye hus i dag og fik os en kæmpe overraskelse: nabohusenes mure var rejst og vi fik at vide at vores bliver rejst i næste uge, eller i ugen efter!!!! Vi havde ikke forventet at der ville ske mere med vores hus førend sidst på sommeren. Hele det ydre laves dog færdig nu, for at de kan få planeret omkring husene og lagt belægningssten. Så det kommer til at se rigtig godt ud når vi er færdige. Vi blev helt euforiske – på kun 1 uge har de rejst de 2 nabo huse – det er helt utroligt!!! I skal nok få billeder – forhåbentlig dag – når murene er rejst……..vi er så spændte.

I aften skal vi have grillet, marineret mørbrad (jeg kan jo desværre ikke vise Jer billeder lige pt.). Jeg har marineret svinemørbraden i en marinade af: Heibergs appelsin-/chilisirup, presset hvidløg, lidt olivenolie, friskkværnet peber, lidt tabasco, lidt hakket basilikum og lidt hakket timian. Den skal så bare på Weber’en og så skal vi have rester af pastasalaten med pesto fra den anden aften og lidt salat. Jeg skal nok sætte billeder på i en lind strøm, når jeg kan oploade billeder igen……………

I får også lige nogle “arkiv” billeder af prinsessen…………bare så I ikke helt glemmer hvordan hun ser ud *S*.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Apr 29, 2007
  7:10 pm

  Andrea

  Hvor er din prinsesse sød!

  Jeg er næsten helt glad for, at der går nogle dage, før du kan uploade dine lækre madbilleder….

  Jeg kom næsten til at savle over billederne af dåse-kyllingen 😉

  Krydser fingre for, at ikke mere går i stykker, har I nået de magiske tre?


 2. Apr 29, 2007
  8:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Andrea!

  Den smagte også godt – kyllingen altså *S*

  Dette er lige netop den 3. (først opvaskemaskinen, så vaskemaskinen og nu tv’et), så nu stopper det forhåbentlig 🙂


 3. Apr 30, 2007
  3:09 pm

  Deborah

  Ja hun er rigtig kær. Jeg elsker også min prinsse, det er helt sikkert. Vi kommer til at savne dine lækre billeder. Som skrevet, der var dømt mundvand på den der kylling 😉 Men du indhenter. Godt nok træls med Break-down-lavine – sådan er det altid!!!

  Flot tæppe, jeg har erkendt at supermønstre ikke er til mit hoved – desværre!


 4. Apr 30, 2007
  8:01 pm

  Marianne's mening

  Sikke fine billeder af missen. Sød er hun.
  Jeg glæder mig til at følge tæppet. Jeg tænker stadigvæk på mit. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal. Måske skal det bare blive ved drømmen. Jeg ved det ikke helt.
  Jeg må også sige, den kylling så virkelig lækker ud.
  Ang. huset. Sikke hurtig det kan gå. jeg kan godt forstå det er spændende.
  Held og lykke med det nye tv 😉


 5. Apr 30, 2007
  8:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!
  Dette mønster er du ikke så kompliceret, efter de første 2 så sidder det nærmest på rygradden……..og jeg har jo nogle stykker at øve mig på 🙂


 6. Apr 30, 2007
  8:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Jeg jeg er også meget spændt på tæppet, jeg tror at det bliver rigtig godt….

  Mit tilbud står ved magt hvis du engang skulle få lyst til at få et, i garnforbrug tror jeg ikke at det bliver særlig dyrt. I Kvickly kan man f. eks. få 10 nøgler bomuldsgarn for ca. kr. 120,-. Jeg har lige fået fat i nogle nye fine mønstre også til sengetæpper, sådan nogle sirlig og fine nogle 🙂


 7. Apr 30, 2007
  8:13 pm

  Marianne's mening

  Tusind tak, det er virkeligt meget sødt af dig 😀
  Jeg giver lyd fra mig, hvis jeg springer ud i at få købt noget garn 🙂


 8. Apr 30, 2007
  8:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Du er altid velkommen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!