Newyorkerbyheart

“Care package” fra USA…………

18 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Gaver - Tags:

Det meste af indholdet………

Småkager: Fig newtons og småkager fra Pepperidge Farm………

Brownies…….

Chips af rodfrugter………..mine ynglings……………..

Jeg er SÅ glad!!! Jeg har fået pakke fra USA i dag og den var fyldt med “goodies”……….

Der var Fig Newtons, 2 poser Pepperidge Farm småkager, 2 pakker af de bedste Brownies i verden, dem med flydende Hershey syrup i – de er FANTASTISKE!!!! Desuden en pose af mine ynglings chips, lavet af rodfrugter i alle afskygninger. Så var der nogle tegneserier fra Boston Globe, et eksemplar af Cooking Illustrated og en CD-rom med billeder fra København. Jeg følger mig som den heldigste i hele verden 🙂

Jeg har allerede været i den ene pakke med Fig Newtons og også “kommet til” at åbne posen med rodfrugt chips’ene……….wow de er bedre end jeg husker!!! Hvis I nogensinde kommer i nærheden af nogle, så køb……………….masser!!!

Jeg har været lidt “nede” de sidste par dage – faktisk siden vi kom hjem fra København. Jeg savner min “familie” heeeeeelt vildt – det er som om de har taget et stort stykke af mig tilbage til USA!!!! Jeg savnede dem før, men det er blevet 1 million gange værre siden jeg har set dem – og så kun i 4 dage. Pludselig savner jeg at have en familie – ikke at jeg savner den familie jeg havnede i her i Danmark – men jeg savner konceptet: familie (lyder det helt åndsvagt?). Hmmm, jeg bliver vist nødt til at komme ud af dette “dødvande” og blive mig selv igen…..

Min krop prøver stadig at komme sig. Jeg er SÅ træt, at jeg bliver nødt til at trække mig selv ved hårrødderne for at komme igennem dagen. Jeg vidste at det ville “trække tænder ud” med 4 så kompakte dage, men jeg havde håbet på at det ikke ville blive helt så slemt. Ikke at jeg på nogen måde har fortrudt det, tro endelig ikke det, men det er bare så hårdt……….

Nå, men jeg vender tilbage og blogger mad i morgen Vi skal have en “Porter gryde” – oksekød med porter øl………..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Apr 18, 2007
  6:59 pm

  Marianne's mening

  En dejlig pakke igen fra USA. Jeg kan godt forstå det kan være svære at komme ovenpå igen. Du har været syg og så oveni du savner så frygteligt. Jeg håber solen vil kunne skinne lidt enerig i dig, bare vi dog havde mere sol.


 2. Apr 18, 2007
  7:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tusinde tak……det varmer helt vildt at du sender sådan nogle ord i min retning – tak 🙂
  Ja, det er dejligt med sådan en pakke………..

  De varmeste hilsner
  Birthe


 3. Apr 18, 2007
  7:59 pm

  Marianne's mening

  Sådan nogle ord skal du have 🙂


 4. Apr 18, 2007
  9:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Tusinde tak 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!