Newyorkerbyheart

Creative Zen………………

19 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Shopping - Tags: ,

Min nye Creative Zen med tilbehør………..

Creative Zen…………

Jeg har modtaget min nye mp3 afspiller i dag: en Creative Zen. Jeg har købt den på QXL. Den er fra 2006, men har ikke været brugt. Den kom i original æske og med alt tilbehøret………..og den er utrolig fin. Ikke en eneste skramme og ligeså god som ny 🙂

Den har 6 GB, så det burde jo være nok til mig. Jeg har fået den ladet op og lagt nogle Billy Joel sange ind på den………….sikke en fantastisk lyd!!! Den kan også spille radio, har kalender, adressebog, vækkeur m. m. I aften skal jeg gennemgå vores CD’er og have lagt nogle flere sange ind på. Jeg har bestilt en hel række lydbøger på biblioteket og jeg glæder mig til at jeg kan lytte til dem. De fleste af dem er ikke hjemme, så jeg må væbne mig med tålmod!!!! Er der nogle af JER – kære læsere – der ligger inde med lydbøger som I vil låne ud, så kontakt mig endelig!!!!

Jeg ville faktisk gerne have haft en der kan vise billeder, men det må blive senere…….

Bøger:

Jeg er blevet færdig med “Operation Allike” af Ken Follett og kan kun anbefale den på det varmeste!!! Den var god og meget spændende!!! Jeg skal nu til at starte på “Nat over havet” også af Ken Follett. Kæresten er stadig igang med “Jordens søjler” også af ham og han siger, at den er helt vild spændende……..så jeg glæder mig faktisk til at komme igang med den.

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. Apr 19, 2007
  8:23 pm

  Marianne's mening

  Hej.
  Tusind tak for tilbudet med at hækle til mig. Min mor har lige fortalt, at hendes veninde kan hækle, så jeg vil lige høre hende, men hvor er det utroligt sødt af dig at tilbyde din hjælp.
  Jeg vil sige tusind tak her også 🙂
  Rigtig fed Mp3. En god ide med lydbøger. Jeg har desværre ingen, ellers måtte du godt låne dem.


 2. Apr 19, 2007
  8:45 pm

  Anonymous

  Hej.
  Bare en lille anbefaling: På DR’s hjemmeside kan du hente mange programmer til podcast, som du kan hente i Itunes og derefter lægge ind på din mp3-afspiller.
  Der er både radioprogrammer og højtlæsning af fx. Holberg.

  Karen


 3. Apr 19, 2007
  10:58 pm

  Marianne's mening

  Hej.
  Jeg har tænkt på dit tilbud hele aftenen og kan ikke helt slippe det.
  Jeg finder lige ud af, hvad de ca kommer til at koste i garn, og mønster og om hende veninden kan.
  Jeg kommer lige tilbage senere.


 4. Apr 19, 2007
  11:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karen!

  Mange tak for oplysningen – det vil jeg straks kigge nærmere på 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 19, 2007
  11:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det kommer nok lidt an på hvilken garn kvalitet du vil have det i, jeg tror også at nogle garnbutikker har sådan nogle resteposer med garn – det er jo nærmest bare en masse forskellige farver. Eller du kan udvælge dig et bestemt antal farver du bare vil have der går igen og igen…….
  Jeg tror såmænd ikke at det bliver så dyrt i garn….

  Tænk over det, du er altid velkommen tilbage 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!