Newyorkerbyheart

Endnu en pakke fra USA………….

20 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Gaver - Tags:

Pepperidge Farm cookies: 1 pk. med Chocolate chunk og macademia nødder og 1 pk. med havregryn og tranebær……….

Mine elskede Jelly Beans……..

Pepperidge Farm cookies…………blandede…………

Pepperidge Farm cookies med chokolade og karamelstykker……….

2 poser af de fantastiske rodfrugtchips……

I dag fik jeg mig en glædelig overraskelse……………endnu en pakke fra USA…………med endnu flere “goodies” i 🙂

Nu har vi småkager for alle pengene her i huset, men jeg ved ikke rigtig om jeg kan nænne at give dem til gæster (ej, det lyder da lidt småligt)…………nå, vi må se om der er nogle der er så heldige at de får lov til at smage dem………

Måske min “mor” prøver på at sende mig alle Pepperidge Farm’s småkage varianter, så jeg kan finde ud af hvilke nogle jeg bedst kan lide. Sådan gjorde vi da vi skulle finde min ynglings Brownies. Hun blev simpelthen ved med at sende mig nogle forskellige, indtil vi havde fundet de helt rigtig – og jeg kan godt fortælle Jer at jeg har spist mange Brownies for at finde dem der er bedst!!!! Ja, jeg ved det, hårdt job – men nogen skal jo gøre det 🙂

Hele aftenen i går hyggede jeg mig med min nye Creative Zen mp3 afspiller. Jeg gennemgik en stor del af vores CD’er og fik lagt musik på apperatet. Sikke en fantastisk lyd der er i det lille apperat!!!! Jeg faldt i søvn til Katie Melua i ørerne og jeg skulle hilse og sige, at det ikke er det værste at falde i søvn til……..hun synger FANTASTISK!!!!!

I dag har kæresten været på biblioteket og lånt Morten Ramsland “Hundehoved” og Hanne-Vibeke Holst “Kronprinsessen” med hjem på lydbog. Jeg har fået lagt begge over som mp3 filer og jeg har lyttet til 2 CD’er af “Hundehoved”. Hold da op hvor er den god – og sjov. Det hersens lydbog halløj er virkelig fantastisk, en helt ny verden har åbnet sig for mig 🙂 Jeg har altid elsket at få læst højt!!!! Det kan jeg godt anbefale Jer……….

Bøger:

Jeg fik startet på “Nat over havet” af Ken Follett igår og den tegner godt. Han har et fantastisk person galleri, det er så levende at man levende kan forestille sig personerne. Jeg glæder mig til at læse videre.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Apr 21, 2007
  4:51 pm

  Marianne's mening

  Hvor må det være dejligt at kunne få sendt ting derovre fra. Det ser nogle rigtige gode ting og sager du får 😉
  Rigtig god lørdag


 2. Apr 21, 2007
  6:14 pm

  Eva

  Er det din Au Pair-familie, der sender alle disse spændende lækkerier?

  Har du i øvrigt fået prøvet nogle af opskrifterne fra den der kogebog med fastfood-opskrifter?


 3. Apr 21, 2007
  6:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, kagerne er SÅ lækre……..jeg har allerede smagt flere end jeg har godt af *S*

  Også god lørdag til dig……


 4. Apr 21, 2007
  6:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, det er min au pair familie…..dem jeg gensås med for ikke så lang tid siden i København i nogle få dage. Det er fantastisk at de gider at sende mig alle disse ting 🙂

  Nej, jeg må med skam sige, at den stadig står og samler støv i reolen….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!