Newyorkerbyheart

Grillet, marineret laks med pasta og grillede grønsager…………

Laks marineres………..

Laks og grønsager på grillen………….

Pastaretten………..

Direkte fra grillen…………

Aftenens tallerken……….

I aften stod menuen på: grillet, marineret laks, grillede grønsager (squash og champignon) og pasta med fløde, champignon, løg, hvidløg og snack peber. Det smagte himmelsk!!!! Jeg lavede selv en marinade til laksen, men igen, jeg hældte bare så der er ingen mål – BEKLAGER!!

Marinade til laks:

olivenolie

sød chilisauce

flydende honning (sirup – eller ahorn sirup kan også bruges)

citronsaft

friskkværnet peber

presset hvidløg

Jeg lagde lakstestykkerne i marinaden i ca. 1 time og vendte dem efter ca. ½ time. Så kom de på grillen i ca. 15-20 minutter (de blev lidt sorte pga. sukkeret), men de smagte fantastisk!!!! Krydr selvfølgelig med salt og friskkværnet peber. Jeg pressede også lige lidt citronsaft over mens de lå på grillen.

Jeg lagde nogle squash skiver og hele champignon på grillen – og de blev også skønne!!

Pastaretten var bare nogle hvidløg og løg svitset. Derefter kom jeg nogle skivede champignon og snack peber i tern i. Krydrede med salt og friskkværnet peber. Tilsidst hældte jeg noget madlavningsfløde ved og lod det koge lidt ind. Kogte noget pasta penne til de var al dente og vendte dem så i saucen.

Jeg er gået i gang med at hækle et tæppe – et slumretæppe – som skal ligge i den lænestol der skal stå inde på “mit” værelse. Det er et større arbejde, men noget så afstressende 🙂

At høre lydbog er virkelig et hit……..så stort et hit, at jeg ikke er nået ret langt, fordi jeg falder i søvn ALT for hurtigt. Ikke fordi at bogen – som stadig er “Hundehoved” af Morten Ramsland – er kedelig, for det er den bestemt IKKE……………..men jeg kan bare ikke lade være!!!

Bøger:

Jeg er jo ved “Nat over havet” af Ken Follett og den er super god. Meget spændende og sikke et persongalleri. Den kan virkelig anbefales………..

Tak til alle Jer der er så glade på mine vegne fordi jeg har fået en familie. Det er meget varmende og rørende – tak!!

I morgen blogger jeg ikke, da vi skal ud og se på køkken til vores nye hus og derefter i Bilka – hvor vi sikkert spiser. Men jeg vender tilbage på fredag med Jan Glæsel’s “Kylling på dåse” og grillet dessert………

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 26, 2007
  10:23 am

  Strikkekatten

  Strikkekatten sidder og laver en Homer: “savle savle savle gillet laks og grøntsager med fløde pasta savle savle savle”


 2. Apr 26, 2007
  11:17 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Strikkekat!

  *G* *G* du er sjov…..mange tak. Jeg kan godt sige dig at det også smagte godt…..især laksen. Den marinadeblanding var lige i øjet 🙂


 3. Apr 26, 2007
  12:30 pm

  Lise

  Dejligt at du brugte mit råd om lydbøger, og at du faktisk er så pjattet med det!

  Din laks ser rigtig dejlig ud, meeen nok en anelse for fed, når man som jeg er på kur!


 4. Apr 26, 2007
  2:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Jeg troede at laks var det gode fedtstof, men det er måske forkert?

  Ja, jeg er helt bestemt hooked på lydbøger, de er fantastiske 🙂


 5. Apr 26, 2007
  3:23 pm

  Lise

  Hej Birthe,

  næææ nej, det var nu dit lækre tilbehør jeg tænkte mere på end selve laksen. Laks er okay spise, bare ikke i for store mængder.

  Kh
  Lise


 6. Apr 26, 2007
  9:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!
  Nåhhh, så forstår jeg bedre *S*. Ja, pastasaucen er lidt fedende….men engang imellem skal det jo til 🙂 Ellers kan tilbehør til grillet laks jo varieres i det uendelige……….en lækker salat ville også være skøn til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!