Newyorkerbyheart

Lækre kyllingespyd……….

09 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: BBQ/Grill - Tags: , ,

Skive af squash og en strimmel marineret kylling……….

“Bjælke” af rød snack peber lægges ovenpå……..

Bacon vikles om………

Færdigstegte………

Aftenens tallerken……..

I dag lavede jeg nogle kyllingespyd. Jeg har fået inspirationen fra Go’ Morgen Danmark, hvor de lavede nogen der ligner, men med parmaskinke om………..men nu er jeg jo ikke så vild med stegt parmaskinke. De puttede også en masse frisk kørvel i, marinerede ikke kyllingestykkerne og havde ikke squash i……….men ellers ligner de meget godt *GG*

De smagte super godt og jeg kan kun anbefale dem. Jeg tror, at de vil være perfekte til grillen……..desværre har vi jo ingen lige pt, så jeg måtte nøjes med ovnen!!

Jeg marinerede kyllingen i en blanding af lidt olivenolie, sød chilisauce, friskkværnet peber, presset hvidløg og tørret rosmarin. Desværre kan jeg ikke opgive måleangivelser, da jeg aldrig afmåler når jeg laver marinader…………jeg hælder bare noget sammen.

Kyllingespyd:

squash i tynde skiver på langs (ca. 2-3 mm.)

rød snack peber i længder som squash og i ca. 1½ cm. bredde

kyllingebryst skåret i strimler på 1-1½ cm.

bacon i skiver

salt, friskkværnet peber

Tag kyllingen op ad marinaden og skær dem i strimler som beskrevet, krydr med salt og friskkværnet peber. Hvis spyddene skal grilles og det er træspyd, skal de lægges i koldt vand i ca. 30 minutter inden de grilles.

Læg et stykke kylling ovenpå en skive squash og sæt det på et spyd. Læg et stykke rød snack peber ovenpå og vikl bacon om, ca. 1-1½ skive. Læg dem ovenpå en rist – hvis de ikke skal på grillen – og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Server med en form for tilbehør.

Jeg har fået sådan en ide om at jeg godt kunne tænke mig at lytte til lydbøger -især om natten når jeg ligger og ikke kan sove. Jeg synes, at det kunne være så hyggelig så bare at kunne ligge og få læst højt. Måske det er på tide at jeg investerer i en mp3 afspiller – helst en Ipod. Jeg synes, at Ipods er SÅ fede og det er vist ved at være på tide at jeg hopper på vognen. Jeg kunne godt tænke mig sådan en med display og som jeg kan have billeder liggende på……….

Vi fik set “Da Vinci mysteriet” færdig i går og jeg synes, at det er en rigtig god film. Vi så den forlængede version og den var måske lige vel lang i midten, men ellers var den super god og spændende.

Bøger:

Jeg er blevet færdig med “London kalder” af Ken Follett og den var såmænd ok. Jeg synes ikke, at den var fantastisk god – men den var heller ikke dårlig. Den er delvis autentisk og foregår under 2. verdenskrig. Kæresten er lige startet på “Jordens søjler” også af Ken Follett og han siger, at den er super god. Den har stået på bogreolen længe, men jeg er aldrig kommet i gang med den fordi, jeg ikke er så god til historiske bøger……….

Jeg ved ikke hvad jeg nu skal i gang med, men jeg tror at det bliver endnu en Ken Follett bog, nemlig “Operation Allike”.

I morgen tror jeg ikke at jeg får blogget. Vi skal have dansk bøf med bløde løg og det vil jeg ikke trætte Jer med……..

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Apr 9, 2007
  9:17 pm

  Karina

  Du må ikke gå glip af Jordens Søjler, det er en fantastisk bog. Jeg er SÅ misundelig på dem der stadig har den til gode. Se at få læst den, du vil ikke fortryde.


 2. Apr 9, 2007
  9:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Ok tak, så må jeg hellere få den læst 🙂


 3. Apr 10, 2007
  11:28 am

  Marianne's mening

  Hvor ser det mad dog lækkert ud. Mon ikke jeg skulle gå i Netto og købe ind til det.
  Tak for den ide 🙂


 4. Apr 10, 2007
  1:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det synes jeg da at du skulle……jeg synes i hvert fald at det smagte super godt – og så er det også pænt at se på 🙂
  Lad mig vide hvordan det går? 🙂


 5. Apr 10, 2007
  8:02 pm

  Marianne's mening

  Hej igen
  Det smagte bare dejligt. Jeg havde ikke spyd, men det gik nu også godt uden.
  Tjek min blog, og se billede 🙂


 6. Apr 10, 2007
  8:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det vil jeg straks gøre – godt at du kunne lide det 🙂


 7. Apr 11, 2007
  12:58 pm

  Signe

  Hmmm, hvor ser det lækkert ud. Det skal på listen over noget vi skal have smagt her i huset.

  Tak for opskriften

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!