Newyorkerbyheart

Lækre lammekoteletter med sprød “skorpe” + pastinaksalat, del 2……….

07 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Tilbehør/vegetar retter - Tags: , ,

Pastinaksalaten……….

De færdig stegte lammekoteletter………..

Hvidløgsbrødene………..

Aftenens tallerken……….

Pastinaksalat:

2 pastinakker

½ squash

1 spsk. olivenolie

salt, friskkværnet peber

3 spsk. små sorte oliven

2 spsk. kapers

1 spsk. citronsaft

groft revet frisk parmesan

½ bdt. frisk basilikum

Skræl og skær pastinakker i tynde skiver. Squash skæres i små tern. Steg de rå pastinakker møre og gyldne på en pande med lidt olivenolie. Læg dem på køkkenrulle så overskydende olie kan trække fra. Kom squashternene på panden og svits dem i et par minutter. Kom det hele i en skål eller læg det på et fad, krydr med salt, friskkværnet peber, frisk revet parmesan, oliven, kapers, citronsaft og basilikum (jeg havde glemt at købe basilikum). Anret det sammen med lammekoteletterne.

Sikke en skøn afslappet dag vi har haft. Det har været så dejligt ikke at skulle noget, ud over at slappe af. Jeg kørte ned i byen og købte lidt lækkert til frokosten hvor vi fik: sild og karrysalat, varme frikadeller fra delikatessen og varm leverpostej med ristede friske champignon. Jeg købte desuden lidt lækkert til frokost de næste par dage. Jeg tror, at vi i morgen skal have maskeret blomkål med æg, masser af rejer og dressing. Jeg købte også noget mere garn, da jeg skal til at hækle en bluse til min “mor” i USA……….det projekt er jeg ret spændt på!!

Det er så dejligt at kæresten er hjemme her i påsken. De sidste mange år har han arbejdet og ikke været så meget hjemme, så det er en dejlig afveksling. Vi har også fået os en rigtig, rigtig lang eftermiddagslur – er der noget så hyggeligt som en lur ovenpå en god frokost?? Så I aften skal vi bare hygge os, være længe oppe (det elsker jeg) og se “Da Vinci Mysteriet” på DVD. Vi har aldrig fået den set i biografen, så nu er det vist på tide. Når vi har sådan nogle feriedage lykkedes det os næsten altid at nærmest vende om på dag og nat. Jeg er rigtig B-menneske og ELSKER aftener og nætter…………….men jeg HADER tidlige morgener lige så inderligt!! Jeg kan gå og være træt en hel dag, men når først det bliver mørkt………..så vågner jeg op 🙂

Jeg tror ikke jeg får blogget i morgen, da vi bare skal have laks på en måde jeg har lavet før her med en eller anden form for tilbehør. På mandag tror jeg at vi skal have kylling af en slags, så da vender jeg tilbage………..

Forsat god påske til Jer alle!!

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Apr 8, 2007
  4:19 pm

  Marianne's mening

  Jeg har også sat karrysuppen på min side og lavet et link til dig. Håber det er ok 🙂


 2. Apr 8, 2007
  4:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det er selvfølgelig helt ok – tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!