Newyorkerbyheart

Oksekødsfad med kartofler og blomkål + min nye kjole……..

Skivede kartofler ligges i bunden af et smurt fad……….

Oksefars svitset med hvidløg og blomkålsbuketter lægges ovenpå………..

Den opbagte sovs med dild i, kommes på til sidst………..

Aftenens tallerken……..

Se min smukke, nye kjole………

I aften fik vi et fad med kartofler, hakket oksekød, blomkål og en opbagt sovs over……..og det smagte rigtig godt. Dild’en i sovsen, gav en fantastisk smag – og blomkål er jo altid godt 🙂

Samsøfad (fad med hakket oksekød, kartofler og blomkål)

1 blomkål

500 g kogte, pillede kartofler

500 g hakket oksekød

2 fed hvidløg

Opbagt sauce af:

50 g margarine

50 g mel

mælk eller blomkålsvand

salt, friskkværnet peber

1-2 bdt. dild

Kog blomkålen i letsaltet vand og gem vandet til saucen. Del den i små buketter. Skær de kogte, afkølede kartofler i skiver. Brun oksekødet med hvidløg, salt og friskkværnet peber. Smelt margarinen og rør melet i, til en smørbolle. Hæld væske ved – lidt ad gangen – og lad det koge op. Tilsæt mere væske til det bliver en meget tyk sauce. Tilsæt hakket dild, salt og friskkværnet peber og kog saucen igennem i 5 minutter. I en smurt fad lægges først kartoffelskiver, så oksekød, derefter blomkålsbuketter og tilsidst dildsaucen. Sættes i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.

Hvad synes I om min nye kjole? Jeg har købt den til et bryllup vi skal til i juni måned, jeg har også købt en lille guldtaske og et par sko i sort og guld. Nu skal jeg bare finde den helt rigtig halskæde. Allerhelst en med en stor (guld)blomst, men nu må vi se hvad jeg falder over.

Bøger:

Jeg er stadig ved at læse “Operation Allike” og jeg kan ikke anbefale den nok. Den er helt utrolig spændende og meget velskrevet…………..eneste minus: den “stjæler” min nattesøvn!!!!

Hus:

Vi har lige fået brev fra det firma der skal bygge vores nye hus. Vi skal nu til at tage stilling til diverse tilvalg. Vi har fået nogle papirer vi skal udfylde som forberedelse til vores byggemøde og vi skal ud og se på køkken, bad, skabe osv. Køkkenfirmaet der leverer køkken, bad osv. til byggeprojektet er dette. Det er ret spændende det hele!!!

Vi har allerede bestemt at redskabsrummet skal forlænges med 1 meter (som er det maksimale den kan forlænges med) og at vores terrasse også skal forlænges med ca. 1½ meter i dybden (ca. 10 kvm. ekstra). Desuden skal vi have lagt nogle fliser mellem huset og carporten/redskabsrummet. De fleste af vores tilvalg er ekstra antennestik i værelserne, spots forskellige steder og nogle ekstra stikkontakter.

Jeg burde jo være kommet mig helt over min influenza, men jeg er stadigvæk SÅ forfærdelig træt. Jeg kan sove konstant, det er som om min krop bare kræver søvn, søvn, SØVN!!!! Jeg har svært ved at komme ind i min træningsrytme igen – og jeg er så gal på mig selv fordi jeg ikke kan tage mig sammen. Jeg synes lige, at jeg var kommet ind i sådan en god rytme………..og nu er det hele ødelagt!!! Jeg får lavet lidt yogalates engang imellem og i dag har jeg fået lavet nogle styrkeøvelser……….men ellers går det ikke ret godt med at tage mig sammen 🙁 Jeg vil jo gerne lige have strammet (mormor)armene og taljen lidt op, inden jeg skal i det store skrud til brylluppet…………..

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Apr 17, 2007
  9:57 pm

  Marianne's mening

  Sikke en fin kjole og en virkelig flot farve. Ang. træning, så er de vigtigt du er klar, at din krop er klar. Det skal nok komme igen, den gode rytme 🙂


 2. Apr 18, 2007
  1:40 am

  Lea

  Hej Birthe!
  Flot farve og rigtig smart stil, det er lige farven til os ‘brunettes’.
  Nu da vejret er blevet så dejligt, får du nok rørt dig mere end du tror, i det mindste kan du ‘rode lidt’ rundt ude i haven og gå dig en tur. Bare vendt til du få din MP3 spiller, så kan du danse rundt i huset til noget fedt musik.
  Vi snakkes ved!
  Knus fra Lea


 3. Apr 18, 2007
  9:50 am

  Eva

  Det er en super flot kjole… wow


 4. Apr 18, 2007
  11:10 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Mange tak 🙂
  Jeg er glad for at du siger, at rytmen nok skal komme igen…..lige nu føles den bare MEGET langt væk og det gør mig lidt ked af det…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 18, 2007
  11:12 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!
  Mange tak 🙂


 6. Apr 18, 2007
  11:12 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Jeg håber, at du har ret i at få rørt mig mere end jeg tror…..desværre sover jeg det meste af tiden, så det er vist mest i søvne *S*
  Jeg glæder mig helt vildt til at modtage min nye mp3 afspiller, jeg håber at den vil bringe mig en masse (livs)glæde 🙂
  varme hilsner
  Birthe


 7. Apr 18, 2007
  1:03 pm

  Lise

  Super flot kjole 🙂

  Omkring jeres nye bolig, så husk at bruge rigtig meget tid på den her tilretningsface, for dette er jo jeres bolig, så få det nu 100% som i gerne vil have det – fx er der stikkontakter nok i køkkenet? Få vaskemaskine, tørretumbler og ovn op i menneskehøjde osv osv.
  Jeg har nu været igennem et par projektet hvor køberne efterfølgende har fortrudt at de ikke lige fik lavet dit… eller dat.

  Kh
  Lise


 8. Apr 18, 2007
  3:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!
  Det er nemlig det vi prøver på at undgå – men tak for rådet 🙂
  Vi sad i går og minutiøst gennemgik hvert rum mht. stikkontakter, antennestik og alle mulige tilvalg vi kunne finde på…

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Apr 19, 2007
  11:51 am

  Carina

  Hej Birhte!

  Sikke en fantastisk kjole!!! Du bliver da bare for lækker til det bryllup.
  Må man spørge hvor den er købt? Jeg skal nemlig selv ud på lørdag og finde en cocktailkjole til et krydstogt i maj.


 10. Apr 19, 2007
  2:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Carina!

  Tusinde tak 🙂

  Den er faktisk købt på QXL af en som hedder miamp (mener jeg) hun har også en profil på Trendsales med masser af flotte kjoler – og så er hun ikke så dyr 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!