Newyorkerbyheart

Penne i flødesauce med squash, champignon og soltørrede tomater……….

Dagens frokost: Maskeret blomkål……….

Løg, hvidløg, soltørrede tomater, squash og champignon svitses……..

Fløde hældes ved og lidt oliven kommes i……….

Den kogte penne vendes i………..

Aftenens tallerken………….

Så bliver der alligevel blogget i dag…………jeg kunne ikke lade være 🙂

Vi fik en lækker “Maskeret blomkål” og flutes til frokost i dag, det smagte rigtig godt og var en lækker frokost. Jeg har lavet det før, den er her.

Til aften lavede jeg så hvidløgsmarineret laks og dertil en pastaret med penne vendt i en flødesauce med squash, champignon, soltørrede tomater og masser af friskrevet parmesanost. Det er ikke nogen egentlig opskrift, kun hvad jeg lige havde i køleskabet, så jeg håber at I tilgiver mig når der ingen mængde angivelser er på……….

Penne i flødesauce med squash, champignon og soltørrede tomater:

løg, hakket

hvidløg, finthakket

soltørrede tomater, hakket

squash i små tern

champignon i kvarte eller skiver

fløde

lidt revet citronskal

salt, friskkværnet peber

evt. lidt sorte oliven

Løg, hvidløg og soltørrede tomater svitses sammen. Squashtern og champignon kommes ved og der svitses yderligere. Fløde hældes ved og der krydes med salt og masser af friskkværnet peber, lad det koge ind til passende mængde og tykkelse. Kom lidt reven citronskal i og nogle sorte oliven. Tag det af varmen og vend den friskkogte pasta i sammen med masser af frisk revet parmesan ost. Server straks – evt. med lidt friskkværnet peber på toppen.

Vi fik ikke set “Da Vinci mysteriet” færdig i går……….den var MEGET lang og selvom vi havde fået en lang eftermiddagslur, faldt kæresten i søvn da der manglede ca. 1 time. Vi bliver derfor nødt til at forsætte i aften. Jeg synes i grunden at den var meget god, men også meget, meget lang. Tom Hanks leverer som sædvanlig en fantastisk præstation. Jeg synes at han er en fænomenal skuespiller, lige fra “Sleepless in Seattle” over “Vejen til Perdition” og “Den grønne mil” til “Philadelphia”, “Cast away” og så denne “Da Vinci mysteriet”. Han er måske DEN største amerikanske skuespiller i nyere tid………

En anden jeg altid har været vild med er Meg Ryan. Hun har noget helt udefinerligt over sig og spiller sine roller godt. Det måske bedste eksempel er “Da Harry mødte Sally” som er en af mine ynglingsfilm, og som jeg har set et utal af gange. Jeg synes, at den stadig holder!!!! Jeg er også vild med Ashley Judd, som jeg synes er helt utrolig smuk!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!