Newyorkerbyheart

Så er det officielt: jeg har fået mig en familie…………

23 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Strikke/hækle/brodere (Knitting) - Tags: ,

Gulvet er støbt………..

Mit nyeste værk……….

Lidt tættere på……….

Nu er det officielt: jeg har fået mig en familie!!! I går fik jeg en mail fra min “mor” (min værtsmor fra jeg var au pair i USA) at de havde haft et familiemøde og besluttet, at hvis jeg officielt ville være en del af deres familie, så var jeg mere end velkommen!!! Emma og Tristan (børnene) betragter mig nu som deres storesøster!!!! Jeg bliver tilføjet testamentet på lige fod med børnene osv.

Jeg må indrømme, at jeg mailen bragte tårerne frem i øjnene. Vi havde snakket om i København, da vi var på besøg, at jeg følte mig lidt rodløs engang imellem. Som jeg ikke havde et sted at kalde “hjem”, et sted hvor ligemeget hvad jeg gør, siger, tror, mener eller tænker………så vil jeg ALTID være elsket!!! Nogen som måske ikke altid forstår mig, men som altid vil respektere mine valg og altid, altid elske mig. Idet jeg jo ingen familie har, har jeg følt at det har manglet fra min tilværelse. Den ro det giver at vide, at ligemeget hvad der sker i min verden, så har jeg altid et fast holdepunkt. Jeg har altid vidst at de var der for mig – og jeg ved at de siden jeg har været au pair derovre – har betragtet mig som deres datter. Men at vi nu har talt om det på denne måde, det gør det hele meget specielt for mig – og jeg kunne ikke være mere lykkelig!!! Jeg er en del af en familie, en del af en helhed, en del af noget specielt……………

I går var vi omme og se til vores hus – eller det der engang bliver vores hus. De har fået støbt gulvet – også i det der bliver vores redskabsrum. Nu går vores byggeri desværre i stå, de gør nu de andre huse færdig og vender tilbage til vores engang sidst på sommeren. Det er jo først til december vi skal flytte ind……..

Jeg er blevet færdig med den bluse jeg har været ved at hækle og jeg synes selv at resultatet er blevet meget godt. Jeg skal lige have fat i nogle knapper til den. Hvad jeg nu skal lave ved jeg ikke, men jeg skal igang med et eller andet………..

Jeg får nok ikke blogget i morgen, da vi bare skal have “Sticky chicken”, som jeg før har postet og cole slaw (linket er til en tidligere post). Men jeg vender tilbage igen på tirsdag, så må I se til den tid hvad jeg har fundet på…………….for jeg ved det nemlig ikke endnu.

Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Apr 23, 2007
  9:19 pm

  Emmanuella fra Jubii

  Tillykke med din famile :)Det lyder til, at de er lige så glade for dig, som du er for dem. Og sikke en ære, det er at blive lukket ind i en familie og blive betragtet som datter på lige fod med de andre børn. ALLE har fortjent en kærlig familie.


 2. Apr 23, 2007
  9:42 pm

  Strikkekatten

  Hejsa 🙂
  Så du havde været forbi min blog og så måtte jeg jo os lige kigge forbi din.
  Nøj, din kat er DEJLIG! Som inkarneret katte elsker kan man jo ikke andet end at ae skærmen når man ser den 😉
  Og det der med mad, er jo lidt ondt at smide alle de lækre billeder så man sidder her mandag aften med en sølle skål pasta (for 3 aften i træk, studerendes forbandelse) og får mundvand af ocean størrelse 🙂 MUMS!
  Du ryger fluks ind på min blogliste 😀

  Hygs fra Strikkekatten (som forresten os er en del af jubii familien)


 3. Apr 23, 2007
  9:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Strikkekat!

  Tusinde tak for din kommentar – og ja katte er SÅ skønne – jeg kunne ikke leve uden min lille prinsesse 🙂

  Jeg sidder faktisk lige og “fedter” med at ligge din side ind på min blogliste….- og tak fordi jeg kommer på din.

  Mange hilsner
  NY


 4. Apr 23, 2007
  9:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Emmanuella!

  Mange tak 🙂 jeg er så glad for at jeg ikke længere er “familie-løs”……


 5. Apr 24, 2007
  8:49 am

  Andrea

  Sikke en fantastik gave at få, jeg kan godt forstå, at du er overlykkelig!

  Og så er jeg kommet bagefter med dine dejlige opskrifter, svinekammen med ferskner ser fortræffelig ud.

  Jeg tænker det er sådan en ret, som er god at lave til gæster.


 6. Apr 24, 2007
  10:00 am

  Anonymous

  Hej Birthe,
  Hvor er det dog dejligt for dig 🙂 Tillykke med det. Det er da virkelig en stor kærlighedserklæring at få. Det har du helt sikkert også fortjent.

  Kram fra mig
  og ha’ en god dag
  Janne


 7. Apr 24, 2007
  10:10 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!

  Tusinde tak for dine søde ord….og også god dag til dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Apr 24, 2007
  10:10 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Andrea!

  Ja, jeg synes at svinekammen med ferskner vil egne sig super godt som gæstemad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Apr 24, 2007
  1:14 pm

  Lea

  Kære Birthe!

  Tillykke med din familie, det er da stort. Så bliver det måske jul i Amerika?

  Den svinekam ser bare så lækker ud, det må blive til gæstemad på lørdag!

  Håber du har det godt!

  Knus fra Lea


 10. Apr 24, 2007
  1:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Lea!
  Ja, nu må vi se……..det er jo lidt tæt på indflytningen 🙂

  Glæder mig til at høre om I kan lide det…….

  Håber også at du og din familie har det godt.

  De varmeste hilsner
  Birthe


 11. Apr 24, 2007
  3:58 pm

  Lise

  Tillykke med din nye familie, hvor er det skønt!

  – Lisen


 12. Apr 24, 2007
  4:50 pm

  Marianne's mening

  Hej Birthe

  Hjertelig tillykke med din familie. Det må jeg sige. Virkeligt flot og hvor må det give dig en god ro. Nu har du en kærlig familie, som passer på dig og sender gode tanker og gaver 🙂


 13. Apr 24, 2007
  5:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Mange tak 🙂


 14. Apr 24, 2007
  5:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, det er en skøn fornemmelse indeni…….


 15. Apr 25, 2007
  8:00 am

  Birgit

  Kære søde NY-by-heart

  Stort tillykke med din nye familie, du fortjener det!

  Det giver nu noget mere ro at ha’ nogen der altid er der og elsker en som man er!

  Knussssser
  Birgit


 16. Apr 25, 2007
  10:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!!

  Tusinde tak 🙂 Det varmer mig om hjertet at I alle er så glade på mine vegne – tak 🙂

  De varmeste hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!