Newyorkerbyheart

Soklen er sat + søndagsudflugt……….

01 april , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags: ,

Soklen til vores nye hus………

På vej over mod Fanø……..

Så er vi næsten i land……….

Pandekage med is, ananas, kokosmel og karamelsauce………

I går var kæresten ud at cykle for første gang i år og han kom hjem og fortalte en stor overraskelse: soklen til vores nye hus var lavet!!! Vi var omme og kigge for nogle uger siden og da var der ikke sket noget, men nu er soklen lavet…………nu bliver det hele pludselig mere virkeligt!!!

Vi skyndte os om for at kigge og få taget nogle billeder. Vi blev fortalt, at soklen ikke ville blive lavet før juni/juli måned, så måske vi også vil kunne flytte ind lidt før………det ville være skønt!!!

I dag har vi været en tur på Fanø – og det var SÅ skønt. Vejret har jo været helt perfekt. Vi kørte til Esbjerg og satte bilen og gik ombord på færgen. Vi gik lidt rundt og kiggede og lejede så en tandem!!! Det er første gang vi cyklede på en tandem og det tog lige lidt inden vi fandt ind i en rytme, men så gik det også meget godt. Det var ret sjovt at cykle på sådan en – selv Johnny Madsen kiggede efter os, da vi passerede ham!!! 🙂 Vi var også forbi pandekagehuset, hvor vi fik os en velfortjent, lækker pandekage.

I dag har jeg lavet mad for første gang i 1 uge, det var helt mærkeligt. Vi har fået skinkestang og salat, men da jeg har postet det før, vil jeg ikke trætte Jer med det igen 🙂

Jeg lover, at jeg blogger mad i morgen. Menuen kommer til at stå på pangasius filet’er, en Martha Stewart pastaret og asparges.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!