Newyorkerbyheart

BBQ ribs……….

BBQ saucen……..

Ribs’ene marineres lige lidt………..

 

På grillen……….

 

Aftenens tallerken……..

I aften har vi fået BBQ ribs med cole slaw og krydrede kartofler (købt i Netto). Jeg har tyvstjålet BBQ saucen fra Weberguru og det var en perfekt middag. Benene var forstegte, så de skulle ikke have så længe på grillen…………men alligevel længe nok til at få et lag af saucen til at sidde fast på dem. Jeg penslede dem med lidt af saucen og stillede dem på køl nogle timer inden de blev grillet.

BBQ sauce:

2 store løg

4 spsk. smør (jeg brugte lidt rapsolie)

2 fed hvidløg

3 dl vand

4 dl ketchup (jeg foretrækker jo Heinz *S*)

4 spsk. citronsaft

4 spsk. vineddike

4 spsk. Worcestershiresauce

4 spsk. brun farin med top

2 tsk. dijonsennep

friskkværnet peber

½ tsk. paprika

½ tsk. cayennepeber

tabasco efter smag

Løg og hvidløg snittes fint og svitses til de bliver gyldne. Når løgene er lysebrune, tages gryden af varmen og resten af ingredienserne kommes i gryden. Det hele røres godt sammen inden gryden stilles tilbage på varmen og lad den småsimre i 20-25 minutter. Den skal blive lidt tyk i det og må IKKE bulderkoge. Jeg lavede kun en halv portion og det var en fin mængde til de ben jeg havde.

I de sidste lange stykke tid er vi simpelthen blevet kimet ned af telefonsælgere………..og det er – for at sige det ligeud – noget TRÆLS!!! Jeg har selv været telefonsælger, så jeg prøver at være høflig…………men det kan blive lidt svært i længden, især når det er den 5. sælger jeg har i røret på een dag!!! Faktisk nød jeg selv at være telefonsælger. Jeg solgte i en periode Helse (det blad der kan fåes på bl. a. apoteket), mange ville gerne have det som abonnement og jeg havde rigtig mange hyggelige samtaler med mange forskellige mennesker. Selvfølgelig var der nogle der ikke var så glade når vi ringede………men det var også ok, men jeg vil sige, at 98% var venlige og ville gerne snakke. Vi solgte rigtig mange abonnementer og jeg håber, at vi har gjort folk glade 🙂 Dog synes jeg, at det er som om der er flere og flere der ringer – og det er nærmest umuligt at blive slettet af deres lister………..

Er der nogen af Jer der ser “Beskidte jobs” på Discovery Channel? Det er hver mandag aften kl. 22.00 og det er ret godt program. I går var det helt utrolig komisk………..og ulækkert. Værten – Mike Rowe – har de mest sigende ansigts-udtryk, jeg tror faktisk at han kan sige mere med hans mimik end med ord!!!! Udsendelsen bliver heller ikke ringere af, at jeg synes at han er “lidt” lækker 🙂

Man kan købe helsekost produkter og det sunde fiskeolie på Helseplus.dk

I morgen står der laks, kartofler og kold sauce på menuen……….

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. May 22, 2007
  10:58 pm

  Marianne's mening

  Jeg fik katofler og laks idag 😉 Vi følges vist lidt med hinanden for tiden med mad3n, sjovt 🙂


 2. May 23, 2007
  9:33 am

  Deborah

  Jeg ærger mig sådan. Min søde far havde givet mig en mini-kuglegrill – aflang godt nok. Jeg tænkte at jeg ikke måtte (det sagde han også) grille på altanen, så jeg gav den væk, da jeg flyttede. Den kostede ikke alverden, men …øv! Håber at få en igen, for der grilles på altaner her. Det ser lækkert ud!


 3. May 23, 2007
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Ej, det er da ret sjovt *G*
  Hvad gjorde du ved laksen?


 4. May 23, 2007
  10:59 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!!

  Ej, hvor er det ærgeligt…..
  Heldigvis kan der fåes mange små grill i dag, så det er bare med at komme ud og købe en………….det er ikke til at undvære 🙂
  Da jeg boede i lejlighed – og boede selv – grillede jeg alligevel næsten hver dag – jeg ELSKER at grille 🙂

  HÅber, at du har fået det bedre??


 5. May 23, 2007
  11:41 am

  Mette

  Du kan blive slettet fra deres lister, ved at kontakte folkeregiteret i din kommune og bede om at blive tilmeldt en ‘robinsonliste’. Denne har de forskellige callcentre pligt til at holde sig opdateret med. Hvis de ringer allligevel, kan du melde dem til forbrugerombudsmanden…


 6. May 23, 2007
  7:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!
  Tak for info’en……det vil jeg huske 🙂


 7. May 23, 2007
  8:45 pm

  Marianne's mening

  Ang laksen, den kom ovenpå kartofler der var krydret og ind i ovnen og så med grønsager. Den blev god


 8. May 24, 2007
  10:18 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Mmm, det lyder også godt – laks er nu godt 🙂


 9. Jul 6, 2011
  7:54 pm

  Christina

  Denne opskrift er super!
  Vi, dvs min kæreste, ahem, brugte den til Webers Pulled Pork sidste weekend, og det var SÅÅÅÅÅ godt!

  Tak for det 🙂


 10. Jul 6, 2011
  8:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christina!

  Ih, det er jeg glad for at høre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!