Newyorkerbyheart

Buffalo Wings med blue cheese dressing…………..

Kyllingevingerne marineres……….

Blue cheese dressing…………..

Smørblandingen………..

Vingerne grilles……………

Aftenens tallerken…….

(Overskrift ændret siden i går)

Ja, jeg ved det godt!!! Jeg havde lovet Jer billeder i dag………….men det kan jeg desværre ikke holde……..

Pakken er hentet på posthuset, men ak, ledningen passer ikke. Så nu må jeg på jagt igen – så jeg håber at I er tålmodige!!! Jeg har i hvert fald taget mange billeder, så når først kameraet kører igen, så kommer der rigtig MANGE billeder på………….

I dag har vi fået Buffalo wings med blue cheese dressing og ovnkartofler. Ovnkartoflerne er fra Netto og de er sådan nogen snoede nogen som smager helt formidabelt. De minder meget og de “Curly fries” som Burger King har – eller dem har de i hvert fald haft – det er MEGET længe siden jeg sidst har været på Burger King.

Kyllingevingerne var faktisk sådan nogen som var marinerede, men jeg marinerer dem altid igen selv………….fordi jeg synes at det smager bedre. Jeg rørte nogen olivenolie sammen med masser af frisk presset hvidløg, salt og friskkværnet peber – hældte det i en pose og så kyllingevingerne i sammen med. Lagde dem på køl og der har de så lagt i et døgns tid.

Blue cheese dressing:
1 dl creme fraiche
1½ dl mayonnaise
125 g blue cheese (blåskimmel ost)
½ tsk. sennepspulver
½ tsk. hvidløgspulver
Det hele røres sammen og stilles koldt, det skal også serveres MEGET koldt, da det er det der skal køle munden ned…………

Sæt grillen op til inddirekte stegning og lad den blive rigtig, rigtig godt varm inden vingerne smides på………..så de bliver sprøde og lækre.

Til pensling:
ca. 20 g. smør
lidt eddike
paprika
cayennepeber
tabasco efter smag
salt
Det hele koges godt sammen. Styrken kan du selv styre med mængden af cayennepeber og tabasco, men de skal helst “bide” lidt i læberne – synes jeg. Der kan vælges at pensle det på vingerne i den sidste del af stegetiden – eller som original opskriften siger: når vingerne er sprøde og lækre, så vendes de i den kogende blanding til alle vingerne er godt dækkede. Serveres med det samme med koldt blue cheese dressing og bladselleri stængler. Det smager forrygende!!

Bøger:
Jeg blev færdig med “Nat over havet” af Ken Follett i går aftes. Jeg synes at de første 3/4 dele af bogen var helt vildt god, men så gik der for meget kærlighed i den, ærligt for sådan en god bog……
Jeg tror, at jeg nu kaster mig over “Jordens søjler” som kæresten lige er blevet færdig med og var helt solgt til. Han synes ganske enkelt, at det er en af de bedste bøger han har læst.

I morgen skal vi havde kødspyd på grillen og dertil kartofler med bacon om – også grillede.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 3, 2007
  5:50 pm

  Anonymous

  Hvor ærgeligt med ledningen, håber du kan få den byttet. Jeg er jo en af dem, der elsker dine billeder og opskrifter og venter gerne, det er jo godt at have lidt at se frem til 😉
  Movita


 2. May 3, 2007
  7:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Movita!
  Så nu har jeg fået en kortlæser, så nu skal jeg have sat billeder på igen – håber at du vil kunne lide dem 🙂


 3. Jan 26, 2012
  3:54 pm

  Jimmy

  Selv om indlægget og opskriften er 4 år gammel, så er din opskrift på blue cheese dressing lige det jeg mangler til den 5 februar.
  Knægten er nu så gammel at vi kan holde hans første Superbowl aften, til sådan en aften høre kfc style chicken og jeg har ikke fået en ordenlig blue cheese dressing siden jeg var på Manhattan hooters på 56th street i 2008.

  Jeg kunne også læse at du har fibromyalgi, håber du har så nogenlunde styr på smerterne kender det desværre alt for godt selv da jeg blandt andet har et meget kraftigt piskesmæld, dårlig skulder og hofte. 🙂


  • Jan 26, 2012
   4:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jimmi!

   Håber at det vil falde i din smag. Jeg elsker blue cheese dressing, især til Buffalo wings 🙂

   Det er meget op og ned med smerterne, det værste er ved stress og når jeg ikke passer godt nok på mig selv – men det kender du sikkert alt til – jeg er så heller ikke alt for god til at passe rigtig godt på mig selv. Men sådan er det jo.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Jan 26, 2012
    7:36 pm

    Jimmy

    Jeg tror desværre ikke på jeg nogensinde bliver god til at passe på mig selv, sådan er det sikkert også med dig og alle andre.! 😉
    Vi vil meget gerne en hel masse ting og så glemmer vi at høre på hvad fornuften og kroppen siger, derefter hedder det så et par dage på langs med de ekstra smerter…

    Skal nok lige give en tilbagemelding på om den dressingen falder i familiens smag. 😀


    • Jan 26, 2012
     11:30 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Jimmi!

     Det tror jeg du har helt ret i. Vi vil jo på mange måder også gerne føle os “normale” – så må vi betale prisen for den bagefter 😉

     Mange hilsner
     Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!