Newyorkerbyheart

Chimichurri marineret og grillet kalkunbryst………..

Kalkunbrystet marineres………..

Den bedste dressing i verden……….

Færdig grillet: saftig og lækker………..

Udskåret………

Aftenens tallerken………

I aften har vi fået chicmichurri marineret, grillet kalkunbryst. Marinaden er fra den anden aften og har bare stået i køleskabet i et glas, så er den bare lige til at ryste og smøre på. Jeg smurte kalkunbrystet ind i går aftes og lagde den i en beholder, så den kunne “suge” lidt smag til i dag. I dag krydrede jeg den så bare med groft salt og friskkværnet peber – og så blev den lagt på grillen. Først brunede jeg den over direkte varme og så fik den ca. 1 time på inddirekte varme. Den blev penslet af og til med marinaden og fik lov til at trække lidt inden blev skåret ud.

Jeg har ALDRIG nogensinde før fået så lækker og saftigt et kalkunbryst, med masser af god grillsmag. Jeg synes ellers, at kalkunkød har en tendens til at blive lidt tørt og kedeligt – men denne her var bare helt perfekt!!

Til det lækre kød fik vi en pastasalat, som bestod af det jeg lige havde i køleskabet: agurk, snackpeber, sorte oliven, fetaost og kogt – og afkølet – pasta penne. Dressingen til – og som er vores absolut favorit her i huset har jeg postet før her. Den kan redde enhver middag og får ALTID ros når den bliver serveret for gæster. Hvis I ikke har prøvet, så skulle I prøve……pastasalat bliver ALDRIG det samme igen 🙂

Som jeg før har nævnt har jeg kigget i hundredevis af madblogs igennem, både før og efter jeg startede min egen. Det der har slået mig mest er, at ca. 99% af alle der blogger om mad også har kat – eller endda flere katte – det synes jeg er lidt sjovt. Katteelskere må altså også være madelskere………..eller omvendt!!

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. May 20, 2007
  12:33 am

  Kagekonen

  Hvor sjovt du nævner det med katte og mad… Vi sad faktisk herhjemme og talte om nøjagtig det samme forleden 🙂


 2. May 20, 2007
  4:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej!
  Ja, det er ret påfaldende når man sidder og kigger på madblogs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!