Newyorkerbyheart

Endnu en udflugt………..

29 maj , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags: ,

Det smukke nye bibliotek, biograf og restaurant på Kulturøen i Middelfart………..

Hindsgavl Slot……..

Hindgavl Slot……..

Den nye Lillebæltsbro………

I går havde vi kæresten mor med på en lille udflugt – og den gik til vores ynglingsby: Middelfart. Først tog vi til bowlingcentret, det er MANGE år siden jeg sidst har bowlet – og jeg må indrømme at det var MEGET hårdt!!! Jeg led til sidst – men det er værre i dag – men sådan er det jo, jeg vidste at der var en regning der skulle betales………men engang imellem tager jeg bare det med. Livet skal jo leves!!! Vi fik vores aftensmad på bowlingcentret og derefter kørte vi ind til Kulturøen i Middelfart. Vi gik langs vandet hen til Gammel havn hvor vi gik op ved de små søde huse, gik hen ad gågaden til Holm’s og så ned til bilen igen. Derefter kørte vi ned til Hindsgavl Slot hvor vi parkerede og gik ind i den smukke park. Hvis I aldrig har været der, og I kommer på de kanter så må I unde Jer selv den oplevelse. Parken er SÅ smuk, med udkig til Fænøsund og Fænø. Vi gik igennem parken og ned til de små udkigssteder der er, hvor vi fik en kop medbragt kaffe.

Så gik turen hjemad og det var slut på en god og sjov dag, som vi alle havde nydt. Jeg var træt – MEGET træt – og havde ondt, men hvad mere kan jeg forvente 🙂 I dag er jeg bare træt og havde svært ved at komme ud af sengen. Hele kroppen gør ondt og fysisk føler jeg mig som en karklud……..bare uendelige energiforlad og træt, men jeg har jo en hel uge og sove ud i inden vi skal til bryllup på lørdagm, så det går nok!!! Jeg ved jo at det er sådan, så jeg nyder bare livet når jeg oplevet noget og så “betaler” jeg bagefter……..

I dag skal vi bare have rester af cuvettestegen fra den anden dag – men i morgen blogger jeg mad igen. Jeg ved endnu ikke helt hvad det bliver, men jeg tror at enten bliver det fiskefrikadeller eller Stjerneskud…….

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. May 29, 2007
  3:44 pm

  Kagekonen

  Hej Birthe
  Jeg har jo også fibromyalag og tænker om vi nogen sinde lærer at sige stop før vi er helt brugt op… Var selv lige på kage-work-shop i Oslo i lørdags (afsted hjemmefra kl. 5.30 og hjemme igen kl. 21) og så havde jeg jo lige inviteret gæster om søndagen…. Jeg er stadig fuldstændig energiforladt og øm i hele kroppen. Mine fingre rammer de underligste taster, så det tager en krig at skrive dette 🙂 men pyt, jeg havde jo et par herlige dage. Jeg skal heldigvis heller ikke ret meget i løbet af ugen.
  Pia


 2. May 29, 2007
  3:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!
  Jeg tror aldrig at vi lærer det *S*, men selv om det gør ondt, så er tanken om at jeg har lavet noget sjovt, varmende. Jeg er så træt at jeg knap kan se ud af øjnene og jeg min krop værker som om jeg var blevet kørt over af et godstog – men jeg har heldigvis også det meste af en uge til at komme mig – og jeg har INTET andet på programmet 🙂
  De bedste hilsner
  Birthe


 3. May 29, 2007
  5:38 pm

  Anonymous

  Hatten af for at du alligevel tør at leve, trods du ved at risikoen for smerter næste dag er ufattelig stor, hvis du bare giver dig hen til en bestemt ting.

  Jeg kender selv intet til sygdommen, men synes det er stærkt gået.

  Hep herfra.

  Vh Angelika

  Ps. Smukke billeder 🙂


 4. May 29, 2007
  6:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!
  Tusinde tak for dine søde ord, det varmer meget – tak 🙂
  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 29, 2007
  9:22 pm

  Marianne's mening

  Hej Birthe
  Smukke billeder. Pas nu på dig selv 😉


 6. May 30, 2007
  10:06 am

  MALH

  Hejsa 🙂
  Det er nogle gode billeder du har fået skudt – og ja der er hyggeligt i Middelfart nede ved havnen. Den der restaurent skulle vist have godt brunch på kulturøen.
  God fornøjelse med afslapningen.
  /Marie-Louise


 7. May 30, 2007
  10:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Mange tak 🙂


 8. May 30, 2007
  10:52 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Malh!
  Ja, de serverer en rigtig god Brunch på “Frøken Jensen” (som er restauranten på Kulturøen), vi var der sidste sommer på min fødselsdag 🙂
  Om sommeren, når der kan serveres ude, serverer de også fantastiske Tapas……..

  Mange hilsner
  Birthe


 9. May 30, 2007
  2:10 pm

  Signe

  Jeg har en gang været på Hindsgavl slot – og gik en tur ved en kold december morgen. Husker stadig, hvor flot der var – især med udsigten til bæltet 🙂


 10. May 30, 2007
  6:52 pm

  Andrea

  Hej Birthe (og Pia),

  Enig i Angelikas respekt for at du (og I) alligevel ufortrødent kaster dig ud i livet.

  Tror ikke vi andre helt begriber – vi forstår det nok intellektuelt, men kan ikke mærke det – hvor opslidende en sygdom fibro er.

  Keep up the good work – savner allerede dine uvurderlige input til menuen.

  Andrea


 11. May 30, 2007
  8:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Andrea!
  Mange tak – det er virkelig sødt af dig 🙂
  Jeg tror, at virkelig (og måske heldigvis) er svært at forstå hvad en sygdom som fibro gør ved en, men jeg tror også at det er vigtigt at man/jeg bliver ved med at leve livet…….

  Mange hilsner
  Birthe


 12. May 30, 2007
  8:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Signe!
  Ja, der er så smukt derovre at det næsten er ufatteligt – jeg elsker det sted!!
  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!