Newyorkerbyheart

Foodie blogroll……………

22 maj , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Min blog - Tags:


Click to Join the Foodie Blogroll

Jeg er blevet tilføjet Foodie blogroll.

Hvis I kigger ude i siden af min blog, kan I se at der er blevet tilføjet et nyt element lige før mine øvrige links. Det er til et fantastisk tiltag som hende her har lavet. Et skønt univers for en “foodie” som mig……….og jeg håber, at nogle af Jer også vil få glæde af det.

Jeg har været inde på alle siderne og der er mange fantastisk imellem!!! Sikke noget mad de laver – det er helt vildt 🙂 Jeg er glad for at være blevet optaget – også selvom jeg blogger på dansk – og jeg håber, at der kommer flere danske “foodies” til………..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 22, 2007
  10:23 pm

  Thistlemoon

  Takk for det! Jeg snakker litt Norsk, haaper at du kan forstaar!


 2. May 23, 2007
  10:56 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Jenn,
  I do understand Norwigian 🙂 Have you lived in Norway?

  I’m so looking forward to be part of the foodie blogroll…


 3. May 23, 2007
  4:55 pm

  Thistlemoon

  Yes, I lived in Norway about 15 years ago, so I am very rusty – it will be fun to try to read your blog from time to time!


 4. May 23, 2007
  6:12 pm

  Deborah

  Det ser superspændene ud. Jeg synes måske ikke, jeg producerer nok mad endnu til at være med? Men måske senere, når jeg får lidt mere gang i det igen? Du har ret, det er nogen lækre ting rundt omkring.


 5. May 23, 2007
  7:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Jenn,
  well I look forward to see you in here once in a while. If you see anything you would like translated, then please let me know. I can mail you the recipe in English 🙂


 6. May 23, 2007
  7:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Ja, der er SÅ mange lækre blogs imellem…….nu kan jeg se frem til at bruge – endnu – mere tid på madblogs *S*

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!