Newyorkerbyheart

Kartoffelsalat a la Deborah’s……….

Ingredienserne – dog uden kartoflerne……..

Den færdige kartoffelsalat……..

Aftenens tallerken……..

I aften stod den på nogen så simpelt som kartoffelsalat og små frikadeller. Som regel følger jeg aldrig en opskrift når jeg laver kartoffelsalat og derfor bliver de aldrig ens. Denne gang havde jeg dog bestemt at lave den – nogenlunde – som hos Deborah. Jeg må dog indrømme at jeg ikke fulgte mængde angivelsen, men bare tog det på slump. Jeg tilsatte radiser fordi jeg godt kan lide at der er lidt “crunch” i kartoffelsalat, jeg udelod dild fordi jeg simpelthen ikke havde noget og jeg brugte rødløg i stedet for almindelig løg………men ellers var den som angivet – og den smagte PRAGTFULD!!! Tak Deborah 🙂 Vi fik små frikadeller til – og de bliver heller aldrig helt ens – fordi jeg aldrig følger en opskrift. Men disse blev nu rigtig gode – eller måske vi bare var ekstra sultne………….

Nå, så stod han frem ham Bjarne Riis og indrømmede det som flere vel har haft på fornemmelsen i årevis – ikke den store overraskelse der. Jeg ved som ikke, altså jeg synes selvfølgelig ikke at man skal snyde – men på den anden side de skal trods alt stadig træde selv!!!! Det er jo heller ikke sådan, at man ser dem sidde og småfløjte for sig selv når de kører op ad de høje bjergtinder!!! Han tog dog trods alt ansvar for sig selv – og som han sagde: fortiden kan vi jo ikke ændre – det er fremtiden vi har indflydelse på!!! – hvilket jo er rigtigt i alle livets facetter. Jeg synes dog, at det er endnu værre på Brian Mikkelsen (som jeg indrømmet, ikke har meget tilovers for) står frem og siger at det er forkasteligt, umoralsk osv. Hvis der er nogen der er umoralske og overhovedet ikke har orden i deres integritet – ja så er det da politikkerne!!!! De fylder os med løgn og latin hver eneste dag, så de er vist ikke de helt rigtige til at dømme andre mennesker………..

Faktisk troede vi, at kæresten skulle arbejde hele pinsen, men nu viser det sig så at han har fri 🙂 Så nu står vi med et positivt problem: hvad skal vi dog lave?? tja det “problem” har vi endnu ikke løst, så det må jeg vende tilbage til senere……..

Kan I nu alle have en rigtig god Pinse – pas godt på Jer selv og Jeres kære!!! Jeg ved ikke helt om jeg får blogget i Pinsen, vi må se 🙂

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. May 25, 2007
  9:45 pm

  Andrea

  Aftenens tallerken ser, som altid, lækker ud.

  Jeg klukkede lidt, fordi kartoffelsalat og frikadeller er, hvad jeg serverer for min bonusMor i morgen.

  Og så har jeg sgu ikke rigtig tænkt over det med, at Riis jo altså alt andet lige skulle trampe alle de der kilometer og ikke er fløjet op over de ondeste bjergtoppe.

  Jeg bryder mig ikke meget om ham .og har bare afskrevet ham som en snyder, men jeg kan se din pointe.

  Go’ pinse håber du og kæresten ikke regner inde – de har lovet vand, meget vand 😉


 2. May 25, 2007
  10:48 pm

  janne

  Kære Birthe,
  Åhh, kartoffelsalat og frikadeller, så er det sommer:-D Den ser dejlig ud, salaten, men det går vist ikke med al den mayonnaise for mig 🙁 Skal tabe mig (mangler 5 kg. og taber mig ca. 200 g. om ugen for tiden, så der er lang, lang vej).
  Bjarne Riis, hmmm, har det vist som Andrea, brøs mig ikke meget om ham. Virker altid så kold og kynisk, synes jeg. Tænk at han har løjet lige ind i kameraet i så mange år!
  Og det er bare ikke fair over for dem der trods alt har trådt i pedalerne uden at have taget noget – og uden en chance for at konkurrere med bla. Bjarne Riis.
  Jeg kan faktisk godt lide cykelløb. Det er een af de meget få sportsgrene jeg gider se i fjernsynet (kun Tour de France, dog). Og det er bare ikke rigtig det samme nu.

  Ha’ en dejlig pinse.

  Kram
  Janne


 3. May 25, 2007
  11:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Andrea!
  Åh, det smagte så fantastisk – din bonusmor er heldig i morgen, jeg er sikker på at det bliver en succes. Har du en god opskrift på kartoffelsalat?
  Også rigtig god pinse dig dig 🙂


 4. May 25, 2007
  11:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!
  Nu ved jeg godt at jeg skrev at jeg fulgte opskriften…..men jeg glemte vist at skrive at jeg brugte creme fraiche 9% og så lidt mayo (kun for at runde smagen lidt – vel ca. 1 spsk.)

  Jeg tror at mange deler din opfattelse af Hr. Riis, men på mange måder har jeg nu respekt for ham. Selvfølgelig har han løjet i alle de år, men han klandrer ikke andre – det har jeg respekt for. Mange andre har jo løjet på lige fod – ikke at det gør det mere rigtigt – men på den anden side kan man sige at de jo mere eller mindre alle tog epo i de år, så faktisk har de kæmpet på lige fod alligevel. Jeg mener stadig også, at selvom de tog epo, så er en Tour de France ikke nogen “walk in the park” og jeg ville nødig gøre det epo eller ej 🙂 Jeg tager faktisk stadig hatten af for de professionelle cykelryttere, de træner ufattelig hårdt (cykler vel mindst 200 km om dagen) og lever et ikke særlig spændende liv (gastronomisk set) – jeg ved godt at de selv vælger det – og jeg støtter IKKE doping – og det tror jeg faktisk heller ikke at Bjarne Riis gør 🙂

  Også en super dejlig pinse til dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 25, 2007
  11:27 pm

  Janne

  Tihi, nej jeg gjorde det heller ikke. Tour de France nydes bedst fra sofaen 😉
  Du har ret, det der gør det så fascinerende er jo at det er så ekstremt hårdt.
  Har lige læst på politiken.dk at Jørgen Leth (ja, han er også en værre een 😉 mener vi skal droppe illusionen om cykelsport som en ren sport. Og det kan jeg egentlig godt følge ham i. Måske skal man bare acceptere at sådan er det.
  Anyway, jeg synes bare det er så usympatisk og lidt skræmmende at han (og mange andre) har været så gode til at lyve i så mange år.

  Nå, slut herfra, igen….


 6. May 26, 2007
  12:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Janne!
  Ja, det er lidt skræmmende…..men jeg tror ikke at det var den store overraskelse da han “afslørede” det 🙂
  Jeg ved ikke om de nogensinde kommer det til livs, det har på sin vis altid været en del af cykelsporten (ikke at det gør det mere rigtigt), men hel i tidernes morgen var det narkotika og spiritus de dopede sig med *S*
  Rigtig god pinse


 7. May 26, 2007
  9:16 pm

  Deborah

  Hej Birthe

  Dejligt, at det blev godt ;-), jeg vil nu kraftigt animere til, at du prøver med dild, for det giver altså en god smag.

  Med hensyn til B.R. Så kig ovre hos mig, der har jeg skrevet om det også. Jeg er behørigt forarget! Både på den ene og den anden. Nu bil jeg gå ind på sofaen og være det, og slappe af 😉


 8. May 26, 2007
  9:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!
  Jeg kunne levende forstille mig at dild ville gøre sin virkning, det vil jeg prøve næste gang – jeg gad bare ikke at gå hen i Brugsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!