Newyorkerbyheart

Lidt fra det nye hus og på udflugt………

26 maj , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags: , ,

Ydersiden af huset………..

Ved indgangspartiet………

 

Ved Halk Camping………

 

Ved Halk Camping………

 

Billede mangler desværre

Udsigt over Gennerbugt ved Sønderballe Camping…….

Vi bestemte os for at køre en tur “ud i det blå” i dag, først ville vi dog lige om forbi vores nye hus for at se om de havde lavet noget. Der var ikke sket det helt store, faktisk havde de kun fået sat zinkkanter rundt om vinduerne, men lidt har jo også ret 🙂

Derefter satte vi kursen mod Haderslev, for vi bestemte os for at udforske området syd for Haderslev lidt, der har vi aldrig rigtig været. Vi var først i Årøsund, hvor vi gik en tur ved havnen hvor færgen sejler over til Årø og så hen til den kønne lille lystbådehavn, der var virkelig fint og hyggeligt. Fra Årøsund kørte vi videre langs vandet – og hvor var det dog SMUKT!!! Vi har nogle virkelig paradis-pletter her i vores lille land!!! Vi gjorde stoppede ved Halk Camping, hvor vi kørte ned til vandet og gik lidt. Fra P-pladsen nede ved vandet var der den smukkeste udsigt, fordi den lå så højt over vandet – virkelig et besøg værd. Vi kørte videre til Sønderballe Camping som ligger utroligt SMUKT ved Genner bugt, der havde de en fin lille grillbar hvor vi fik en lækker burger og pommes frites – jeg har en MEGET stor svaghed for gode pommes frites *S*. Genner bugt er det smukkeste lille sted, super hyggeligt og meget, MEGET flot. På den anden side af bugten kan Kalø Badehotel ses og Kalø Lystbådehavn. På siden den side vi var, lå der også både og de smukkeste små huse langs vandet – det ville ikke være tosset at eje sådan et lille hus.

Vi har også snakket om, at hvis vi engang får penge til overs, så vil vi måske investere i en lille båd. Er der nogen af Jer der har båd? Jeg synes, at det kunne være fantastisk sådan at kunne sejle ud på smukke dage: pakke mad, gode bøger, en god flaske vin, fiskestænger osv. og så bare “stå til søs”. Sejle lidt rundt og lægge til hvor vi fik lyst til – det kunne jeg godt tænke mig. Måske vi skulle prøve at leje en båd engang og se om det er noget for os i det hele taget *S*. Måske også prøve og sove på den, for at se om vi kan vænne os til det………. Anyway, det er fremtidsdrømme, det er ikke noget vi har råd til lige pt.

Bøger:

Ja, jeg er altså STADIG ved at læse “Jordens søjler” af Ken Follett. Det er altså en tyk bog, men jeg synes stadig at den er ret fantastisk at læse. Desuden hører jeg jo også mine lydbøger, det tager lidt af tiden fra min læsning i “Jordens søjler”!!! Jeg har lige bestilt “Drageløberen” af Khaled Hosseini (på lydbog), er der nogen af Jer der har læst den? Det skulle være en ret fantastisk bog, så jeg glæder mig meget til at få den. Den skulle være hjemme på biblioteket, så der skulle ikke gå længe inden jeg får besked om at hente den.

I aften har vi bare fået rester af kartoffelsalaten, 4 de små sølle frikadeller der var tilbage fra gårsdagens “ædegilde” og 2 ristede pølser. Jeg tror, at desserten kommer til at stå på resten af rabarbertærten og creme saucen fra i torsdags.

I morgen står menuen på oksecuvette, kartofler og sauce i en eller anden form. Jeg blogger ikke om det, for det har jeg gjort før………

Forsat god Pinse til Jer alle 🙂

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. May 26, 2007
  9:19 pm

  Mia

  Jeg har læst ‘Drageløberen’ og den kan bestemt anbefales. Den kan du godt glæde dig til at lytte til :o)

  God pinse


 2. May 26, 2007
  9:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!
  Tusinde tak for tilbagemelding, så vil jeg begynde at glæde mig 🙂
  Også god pinse til dig.


 3. May 27, 2007
  8:07 pm

  Andrea

  Hvor bliver jeres hus flot – jeg er helt misundelig, min cigarkasse af et hus er fra 1929.

  Det lyder som dejlige steder i kørte rundt – flotte billeder.

  Du spurgte tidligere om jeg har en kartoffelsalat opskrift. Den er her.

  En dag bør nogle af os bloggere udfordre hinanden enten til at lave det samme – fx frikadeller og kartoffelsalat – eller få noget fornuftigt ud af fx fem ingredienser. Det ville være sjovt.


 4. May 27, 2007
  8:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Husejer!
  Den kartoffel lyder spændende, en skal jeg have prøvet af engang – tak 🙂
  Ja, det med sådan en udfordring, det lyder rigtig sjovt – fantastisk ide – jeg tror at vi vil kunne få mange med…..
  Ja, vi glæder os meget til det nye hus, det bliver så spændende….
  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 27, 2007
  9:53 pm

  Angelika

  Hej NYBH!

  Jeg føler lidt her på din blog og har brugt mange af dine opskrifter med stor succes :)Finder det hyggeligt at følge lidt med..

  Det er et rigtig fint hus I er i gang med at bygge – det ønsker jeg selv, min kæreste og jeg engang vil gøre, men det er der nogle år til endnu..

  Drageløberen læste jeg, da jeg var i Kazakhstan sidste år på udvekslingsophold. Den var simpelthen så spændende. Glæd dig. Jeg er selv meget glad for at læse, men pt. bliver det ikke til så meget pga. bachelorprojektet der skal arbejdes på.

  Hilsner fra Angelika


 6. May 27, 2007
  10:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!
  Tak fordi du giver dig til kende, det er skønt at høre fra Jer der giver sig tid til at læse mine skriblerier – tak 🙂
  Jeg er glad for at du har haft succes med at afprøve nogle af retterne – succes er jo altid rarest *S*
  Ja, vi glæder os til huset og kan næsten ikke vente med at flytte ind – men vi skal jo stadig have det gamle solgt……
  Jeg er superspændt på Drageløberen, nu er der efterhånden nogle stykker der har anbefalet den – tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. May 28, 2007
  10:40 am

  Lise

  Vi var lige hjemme på besøg hos mine forældre, og igår eftermiddags var vi lige på rundtur omkring dit/jeres kommende hus. Det ser rigtig fint ud, og lidt sjovt så kender jeg jo bygherren *griner* ham har jeg kærstet lidt med da jeg var teenager.

  Lækker kartoffelsalat, den må prøves herhjemme.


 8. May 28, 2007
  10:58 am

  janne

  Hej Birthe,
  Hvor er det spændende med jeres nye hus! Jeg er så misundelig! Vi har netop solgt vores (pyhh, det gik hurtigt, på godt en uge var det solgt) og leder efter et andet. Der er bare ikke så mange huse til salg i den prisklasse vi leder efter, så det spændende (lidt for spændende!) om vi når at finde noget andet inden vi skal være ude herfra den 15/9.
  Lavede kartoffelsalat inspireret af din. Syndede og kom en klat mayonnaise i – uhmm den bliver altså lige en tand mere cremet og lækker med mayo 🙂
  Knus
  Janne


 9. May 28, 2007
  12:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!
  Ej, det var da lidt sjovt – men det er det vist mange der har *S*


 10. May 28, 2007
  12:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!
  Ja, der skal ikke meget mayo til for at give den bare lidt mere cremet smag *S*
  Hvor fedt at I fik solgt SÅ hurtigt – vi er ret nervøse for at vi ikke får solgt da der jo er ret begrænset af købere til vores hus….det er lidt øv!!
  Krydser fingre for at I snart finder noget andet…….
  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!